Witam!
AUDI 200 84' 2.144 turbo benzyna+gaz BRC
Poszukuje miksera do instalacji gazowej do mojej ccco! Do tej pory auto jeździło z mikserem wmontowanym wewnątrz ruty łączącej intercooler i kolektor dolotowy, jednakże aby go tam wmontować zrobiono w niej dziurę

, którą podawany był gaz do miksera. Tu się zaczyna problem, ponieważ już dwa razy wymieniłem ową rure, ponieważ pęka w miejscu "dodatkowego" otworu. Ten raz już będzie trzeci = znów pękła. W związku z tym potrzeby mi jest mikser, który będzie można zamontować tak aby jedną jego część opłączyć z kolektorem, a drugą z intercoolerem za pomocą dwóch przewodów, tak aby żaden z nich nie musiał posiadać owego otworu do dostarczenia gazu do mikserka. Jeśli znacie możliwość rozwiązania tego problemu, lub mieliście podobne "przygody" proszę o kontakt, zdjęcia żebym mógł zobaczyć jak macie zamontowane to w Waszych autkach lub jakąś podpowiedź mogącą pomóc rozwiązać problem mój i mojej niuni. Średnica wewnętrzna rury łączącej jest progresywna, tzn od strony intercoolera 60mm, a po stronie kolektora to: 70mm, na dodatek przewód ten jest dość krótki ok 120mm i nie przebiega w linii prostej, co dodatkowo komplikuje moją sytuacje,o czym pewnie wiedzą Ci którzy posiadają ccco200T dlatego prosiłbym o dane (wymiary, zdjęcia) różnych mikserów mogących jakkolwiek spełnić zadanie.
Bardzo proszę o odpowiedź, pozdrawiam Łukasz. /Blizniak79/