.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.cze.2025 12:29:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [A4 1.9 TDI] Stuki pod tapicerka drzwi od stron kierowcy w
PostNapisane: 15.cze.2006 14:45:35 
Użytkownik

Witam
Jak w temacie ostatnio od paru dni z pod tapicerki drzwi od strony kierowcy dobiegaja mnie dziwne stuki na nierownosciach. Posiadam A4 1.9 TDI 2001 r
Jak zabrac sie do demontazu tej tapicerki wiem ze sruby sa schowane pod listwa ozdobna na gorze ponizej gdzie zamykane sa drzwi. Oraz jedna sruba na samym dole. Zastanawia mnie jednak jak zdjac ten gorny element przy samej szybie gdzie tez schowany jest glosniczek i czy podczas zdejmowania calosci potem nie powyrywam zadnych kabli od otwierania szyb i regulacji lusterek
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 15.cze.2006 18:41:20 
Moderator

Demontaż boczka: odkręcasz śrubki (u góry z przodu i z tyłu, jedną przy rączce - luzuje się jeden plastik, pod nim masz kolejne dwie śruby. Podnosisz delikatnie do góry. Wisi ci na przewodach i cięgnie od zamka - odpinasz kostki i zdejmujesz zawleczkę od wewnątrz przy klamce aby zdjąć cięgno.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1