.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lip.2025 16:47:47

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: JAKIE ZAWIESZENIE W A3???
PostNapisane: 10.maja.2005 18:31:04 
Użytkownik

Mam teraz taki problem kupilem niedawno AUDI a3 i ma chyba troche (minimalnie bo nie wyglada) obnizone zawiszenie ale jakos dziwnie bo jezdzilem juz autami ktore byly bardzo obnizone...Jak najade tym swoim na dziure to jest masakra taki klank jakby mi pola auta urwalo...Duzo wiekszy niz w autach ktore byly duzo bardziej obnizone. W dodatku dodam ze to auto przywiezione z francji. Jak sadzicie co to za zawieszenie??

Drugie pyutanie wstepnie ogladalem zawieszenia i widzialem zaly BOX z koni za 2000PLN czy uwazacie ze to dobry pomysl???Chcialbym kupic zawiszenie sprtowe ale i o dobrym komforcie...Oczywiscie w miare mozliwosci i kompromisu :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2005 00:37:46 
Użytkownik

kurcze cos w tych francach jest :| tzn A3'ach sprowadzonych z francji ;-)
mam takie same objawy jak Ty :!: bede w nastepnym tygodniu dzialal w tej sprawie bo juz mnie dobiija to "dobijanie" zawieszenia - glownie tyl :/

co do zawiasu to na polskie drogi lepiej kupic bilsteina jednak pewnie bedzie troszke twardszy od koni
tu znajdziesz info i najlepsze ceny -> http://www.mtsbilstein.pl/
kiedys pisalem do nich i wychodzilo za komplet B8 do A3 jakies 1500zl ale ceny mogly ulec zmianie

Tytuł:
PostNapisane: 11.maja.2005 10:26:39 
Użytkownik

Dokladnie to samo mam ten sam problem przod jeszcze jako tako ale jak tyl najedzie na dziure to jest masakra... Moze to przez to ze auto jest przyzwyczajone do tak zwanych drog "dywanow" a w polsce przezywa SHOK!!! Moze to dlatego.... POZDRAWIAM

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1