To nad tym z ceną 4-cyfrową, to się jeszcze zastanowię ...
Ale jeśli mozna uzyskać podobne możliwości trochę taniej, to ja sie nie upieram przy tamtym.
Dobrze że jest ktoś, kto sie na tym zna. Bo jest tego zatrzęsienie, a sprzedawca nie bardzo się stara, zeby przedstawić ofertę w sposób umożliwiający świadomy wybór. Powiem tylko, że kiedy zapoznałem się z tym, co jest na stronie Viakena, byłem zmuszony zadzwonić z prośba o pmoc w wyborze. I po kilkunastu minutach rozmowy stwierdziłem, że szkoda pieniędzy na telefon, bo facet z którym rozmawiałem sprawiał wrażenie, jakby specjalnie mu nie zależało, żebym sie czegoś konkretnego dowiedział.
Tak więc przejdżmy do konkretów.
Mam teraz auto jak w podpisie, ale ślubu z nim nie biorę. Nie chciałbym w związku z tym po zmianie kupować następnego VAGa, albo wkrótce się przekonać, że to, co kupiłem jest owszem niezłe, ale żeby zrobić to i owo sensownie, muszę coś dokupić, albo zmienić na inne.
Jest wskazane, żeby to było na USB, ponieważ mam teraz notebook tylko z takim wyjściem. Ale chętnie poznam alternatywę na innym złączu, bo wydaje mi się, że takie wersje są tańsze niż na USB, a w ciągu miesiąca powinienem mieć mozliwość zmiany notebooka.
Trzecia rzecz: chciałbym, żeby nie było to coś bardzo wrażliwego na niezbyt umiejętne obchodzenie się, ponieważ dopiero zaczynam poznawać temat, a zdaje się, że pod tym względem tez występuje jakieś zróżnicowanie.
No i na koniec z góry dziękuję za życzliwą pomoc, tm cenniejszą, że nie znalazłem na forum poradnika użytkownika VAGa - o ile się zdążyłem zorientować - podstawowego urządzenia umożliwiającego samodzielne naprawy naszych autek.