.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 19:55:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Alarm???
PostNapisane: 19.lis.2005 15:56:03 
Użytkownik

Witam!! Niedawno sprowadzilem z Niemiec Audi 100 2,2t. Mialem z nie niejakie, nawet dosc powazne problemy, jednak naprawilem!! Tak mi sie wydaje, bo........

Wszystko ladnie pieknie chodzilo, dopoki nie wracalem nia z przegladu!! Zajechalem na stacje benzynowa i.... zdechla!!! Nie wiem co to moze byc??
Rozrusznik normalnie kreci, wszystko wydaje sie dzialac poprawnie...

Czy to moze byc wina alarmu??? Jest w nim zamontowany jakis taki smieszny alarm, ktory juz mi sie kiedys zalaczyl i trzeba bylo restartowac komputer za pomoca odlaczenia akumulatora!! Wyglada to w ten sposob, ze na desce rozdzielczej zamontowany jest maly 6-klawiszowy keyboard marki Bosch. Nie dostalem zadnego kodu, wiec nie wiem czy to w ogole jest alarm???? jednak tak mi powiedzial klient w niemczech od ktorego je kupilem!!!

Jak to ewentualnie bezpiecznie rozlaczyc?? Zeby potem nie bylo problemow...

Z gory dzieki za rady!!!

Tytuł:
PostNapisane: 19.lis.2005 20:11:04 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Jeżeli to jakas zabytkowa konstrukcja to normalnie idz po kablu i tam gdzieś wytropisz wcinke, ale jak nie masz o tym za bardzo pojecia to zawież pudło niech elektryk tez troche zarobi.W sumie za taka wycinke u nas biora 80pln. (przewaznie to wystarczy dwa kable połaczyc :diabel: )ew znajdz najbardziej wytarte guziki i kombinuj z rozszyfrowaniem.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1