.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.cze.2025 11:47:20

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem Amortyzatory w Audi 80 B3-tylne??
PostNapisane: 19.lut.2006 22:53:20 
Użytkownik

Mam problem montowałem amorki SACHSA ,z przodu bez żadnych problemów wszystko poszło sprawnie, ale niestety przy tynych pojawił się problem taki że na moich starych amorkach(KYB) jakieś 3-4cm poniżej gwintu u góry amortyzatora jest tulejka która nie pozwala żeby amortyzator wyszedł za dużo z kielicha od środka w bagażniku,a niestety tej tulejki na nowych Sachsach nie ma i nie miałem
co powoduje że po zamontowaniu amortyzator poprostu się nie trzyma u góry i wychodzi od str. bagażnika przy obciążeniu 10-12cm (oczywiście nie jeżdze ,bo nawet się nie da tak jechać,)
Czy tą tulejke o której napisałem ściąga się ze starych amorków, bo już sam nie wiem o co chodzi?? POMUŻCIE -myśle że udało mi się dobrze opisać o co chodzi i w miare zrozumiale. :/

Tytuł:
PostNapisane: 20.lut.2006 07:37:30 
Użytkownik

Auto: T&C 3.8
O ile dobrze zrozumiałem to potrzebujesz tulejkę o nr 811 512 119 i dostępna jest tylko w ASO
Pozdrawiam

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1