O witam wszystkich
Kiedys sie tu rejestrowalem jak jeszcze szukalem A8... a tu proszę, obgadują moją S6 !
A wiec do rzeczy....
Autko pukniete gdzies bylo, to kazdy widzi, ale tragedii nie ma, jakas zapewne sltuczka. Za mojej kadencji nic nie było. Mam ją od roku wiec nie wiem czy to tak krótkoo???? Mam ją najdłużej ze wszystkich moich aut, polubiłem ją, ale chce wrocic do A8 i automatu, jednak
Autem często śmigała moja mama (jak ktoś trafnie zauważył)...
W aucie wymieniłem wszystko tak jak napisane, aczkolwiek nie wiem skad wzieliscie te zainwestowane 10k

Robiłem praktycznie same rzeczy eksploatacyjne, wiec nie wiem jak Wy, ale ja na tym nie oszczedzam zbytnio i nie dodaje sobie do ceny to że wlałem 8l oleju za 500zł, mam ją wystawić za 20k? po co?
Chcę nowe auto, te jest ok ale jak ktos zechce sie zamienic na A8 to chętnie się zamienię
Brak nakładek na spryski + brak 2 tylnych dekielkow = parking w Pruszkowie, jest jeszcze jedna identyczna srebrna tu, aczkolwiek tego Pana nie oskarzam bo swoją miał duzo wczesniej ode mnie i nie brakowało mu tych części
aaa no i nakładki z przodu na błotniki jak najbardziej są.
Zachęcam do jazdy próbnej i oczywiscie odpowiem szczerze na wszystkie pytania, sam tez kiedys szukałem tu auta!