Byłem oglądać to białe audi co na zdjęciach super wygląda i :
LAKIER , KAROSERIA :
Wszędzie jakaś zaprawka . Widoczne oznaki rdzy koło podszybia , koło drzwi. Ogólnie malowany cały i to chyba w dziupli. Wszędzie odpryski. Wiadome z 3 metrów ładnie się prezentuje ale z bliska na moje oko nie. Mój golf 2 był lepiej zadbany pod względem blach ( oprócz 1 błotnika ) . A tu niby taki ocynk i już oznaki rdzy . Przód walnięty 100% . Połamany grill , lewy błotnik ledwo się trzymał.
SILNIK :
Zapalałem na benzynie i na gazie. Pracował b.dobrze . Obroty równe . Jechał i na benzynie i na gazie. Lekko kopcił. Powiem szczerzę , że 2.0 90km spodziewałem się lepszej mocy. Nie narzekam ale nie wiem czy mój lekki golf 2 1.3 benzyna nie szedł lepiej

zastanowiłbym się nad tym.
ZAWIESZENIE :
Twierdzi , że przód kompletne wymienione a na dziurach w prawym kole coś waliło jakby się urwać miało.
KLIMA NIE DZIAŁA.
Ogólnie auto warte max 4tys. I też nawet nie. Na 6k można znaleźć sporo zdrowsze auto.
PS : wiem , ze to b3 i całkowity golas - ale za 1300zł mówi da. Warto to oglądać jako dupowóz ? tak aby posłużyło z rok , max dwa na krótkie odcinki ? wiadome cudów się nie spodziewam ale kobieta ma go 8 lat twierdzi bez rdzy. Warto ?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 43650.html