.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 19.lip.2025 22:23:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 17:32:00 
Moje zdanie pewnie sie w tej kwestii liczyc nie bedzie, ale po co dzielic???Z dzielenia nigdy nic dobrego nie wynika, beda sie tylko rodzic niepotrzebne niesnaski, no bo przeciez nie ma mowy o tym, zeby MILOSNIK byl rowny POSIADACZOWI. Zawsze ktos bedzie gorszy a tego chyba powinnismy unikac.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 17:55:00 
Użytkownik

Nie chcial bym nikogo urazic ale mysla ze klub audi to klub audi i tyczy sie on golwnie posiadaczy Audi,ja nie zabardzo wyobrazam sobie Honde z nalepka Klub Audi i nie mysle ze ktos z posiadaczy Hond nalepi sobie taka naklejke!!!A jak dla mnie jest to czescia integralna klubu!!!
Niestety jestem za usunieciem Hond z naszego klubu i mam nadzieje ze nie bedziecie mieli mi tego za zle ..Nam nie zalezy na ilosci czlonkow (zbieranie ludzi na sile zeby ladnie wygladaly cyferki) a na ludziach ktorzy sa posiadaczami Audi....
Bardzo chetnie zobacze inicjatywe Maverika aby on stworzyl klub tuning.info i wszyscy sie tam znajdziemy!!!poniewaz bardzo chetnie sie do niego zapisze!!!
Jezeli na nas sie nie obrazicie to bardzo chetnie zapraszam do naszego forum (cenie wasza wiedze jak na przykladzie Darka DK ktory dosyc dobrze orientuje sie w kwesti Audi) :jezyk:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 18:19:00 
Chcialam tylko zauwazyc ze na pierwszej stronie waszego klubu jest napis: JESLI MYSLISZ TAK SAMO JAK MY, ZAPRASZAMY. I nie ma tam ani slowa o tym, ze trzeba posiadac Audi. "Jesli myslisz tak samo jak my" - dla mnie to jasne jak slonce i dlatego nie zgadzam sie z powszechnie panujaca tu dyskryminacja Hondziarzy.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 18:40:00 
Użytkownik

Nie chce z nikim szarpac sie o slowka(napis odnosi sie do przegladania strony i udzielania sie na forum) i powstal on na dlugo przed powstaniem klubu!!!!!!!!!!!!
Jak chcecie to mozemy zmienie nazwe na klub posiadaczy Audi ale przeciez nie o to chodzi!!!!
Spora wiekszosc czlonkow opowiada sie za klubem tylko dla posiadaczy audi i ja musze to honorowac !!!
Poczekamy jeszcze na wypowiedz Alfa!!
Jak nie dojdziemy do porozumienia to zrobimy immiene glosowanie klubowiczow Audi na forum i zakonczymy ta sprawe!!! :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 18:51:00 
Pytanko: czy Hondziarze tez maja prawo glosu?

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 18:53:00 
Mam mały kłopocik. Tak się dziwnie składa że jestem posiadaczem Audi i Hondy. Co z tym fantem zrobić? Moge należeć do obydwu klubów? Czy do żadnego?
Nie są to żarty. Jestem w kropce. :wow:

Tytuł:
Mimo wszystko uwazam ze to nie fair.

Tytuł:
misszu Volki, a co Tobie nie pasuje w posiadaczach aut innej marki niż Twoja???? Czy ja nie mam prawa cenić Audi i dawać temu wyraz na tych łamach? Już raz się deklarowałem, daj jasną i ostateczną odpowiedź a zaraz zmykam z tego klubu, w sumie przykra sprawa :placz:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:04:00 
Użytkownik

Jezeli jestes posiadaczem audi i hondy to prosta sprawa wpisz do formularza swoje audi i jest ok....(ja jestem posiadaczem audi i toyoty mr2 i naleze tez do klubu mr2 polska!!)
Rurek bardzo cie prosze o opinie na naszym forum i nikomu nie zabraniam sie na nim wypowiadac,a jezeli chodzi o inne marki to nic do nich nie mam jest to po prostu klub POSIADACZY audi i mysle ze to wystarczyy
A tak pozatym to naprawde nabieram przeczucia ze robicie to tylko dla tego zeby zrobic jakas sensacje i odgrysc sie za dyskusje na temat audi vs honda
A to juz nie ladnie!!!!!!!!!!!!!!! :bardzozly:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:13:00 
Użytkownik

Po tej dyskusji specjalnie weszlem na strone klubu honda i tak jak myslalem w dziale klubowicze sa tylko ci co maja honde , nikt inny ale na forum moze sie kazdy udzielac. Tak jest w kazdym klubie w Polsce i na zachodzie i tak powinno zostac jak klub audi to audi.Wasz zdanie na forum oczywiscie sie liczy.Wiec posiadacze audi wszystkich krajow laczcie sie.A na naklejke audi tez beda głosowac posiadacze hondy??Raczej nie :-D :-D :-D

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:20:00 
Użytkownik

Prosze osobiscie o wypisanie wszystkich Hond z listy czlonkowskiej.

pozdr.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:22:00 
No i bardzo mi przykro ale nie masz racji. Chyba ze WSZEDLES na jakas inna strone Hondy. W naszym klubie sa tez ludzie ktorzy maja samochody innych marek a na forum nie mozesz napisac nic jesli nie jestes zalogowany. A nie mozesz sie zalogowac nie majac konta, czyli nie nalezac do klubu. Kolko sie zamyka.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:29:00 
Użytkownik

nie wiem jaka to byla strona ale o hondzie i zaden z klubowiczow NIE POSIADAL innego samochod lub bylo puste miejsce juz nie mowiac ze mial ktos audi :zly: :zly: :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:40:00 
No to jak juz sie wypowiadasz, to wiedz chociaz o czym mowisz.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 19:56:00 
Użytkownik

a jak wchodzisz na strone jakiegos klubu do wiedz jakiej marki samochodu on dotyczy i jak chcesz sie zapisac to pomysl przez chwile czy masz taki auto:lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 20:07:00 
Użytkownik

oj dzieje sie dzieje :uśmiech::uśmiech::uśmiech::uśmiech:

--=http://www.ctg.prv.pl=--

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 20:34:00 
Sorry necro, ale zeby byc fanem Audi nie trzeba nimi jezdzic. :[

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 20:58:00 
Dodam tylko do słów Darka DK tyle że chodzi o udział w klubie posiadaczy Audi, tak jak wcześniej deklarowałem nie zamierzam być członkiem jak zwał tak zwał :cool: tego elytarnego tworu :wow: :wow: :wow: :wow:
Bawcie sie dobrze.

Audi Rulezz? gdzie? kiedy? jak? Na pewno nie w rękach kolegów takich jak niektórzy egocentrycy :lol: :lol: :lol:

BTW Strona jest wporzo, naprawdę, pozdrowienia dla łebmajstrów! :uśmiech:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 21:07:00 
Użytkownik

Wiec mysle ze sprawa zostala zalatwiona - apropop sprobojcie zapisac sie chociazby do klubu golf gti lub toyota mr2 tam nie ma nawet mozliwosci wpisania innego auta!!!!!!!!!!! :oko:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2001 21:11:00 
Użytkownik

Jednak na jakiekolwiek kroki poczekam na opinie Alfa!!On w koncu jest tu drugim webmajstrem!!!! :cool:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2