witam
dzięki tym co coś napisali

, jeszcze chwile walczyłem z tymi drzwiami ale nic niedało się zrobić tapicerki zdjąć się nieda (próba na drzwiach pasażera te się otwierają więc można poćwiczyć rózne warianty)
zresztą jakby się ją ściągneło to i tak zamka odkręcić się nieda a siłownik jest zintegrowany wewnątrz zamka ,napisze jeszcze że u mnie było to samo co kolega wyżej napisał klamka działała przy samej górze i ją sobie podrególowałem (jest takie cięgno które się wydłóża aby działała normalnie)wszystko działało super tylko po zamknięciu z pilota już niepóścił zamek , iwygląda mi na to że niezadziałał siłownik co też trochę dziwne bo go słychać jak pracuje
dziś stawiam auto do warsztatu (mówią że dadzą radę ) ale wydaje mi się że trzeba będzie coś odciąć (chyba ten rygiel na słupku )aby otworzyć drzwi ,jak się sprawa zakończy napiszę co było przyczyną
pozdrawiam
witam wszystki jeszcze raz
zostawiłem auto w zaprzyjaźnionym warsztacie i UDAŁO SIĘ autko otwarte bez problemów
napisze jeszcze (bo może ktoś będzie miał taki przypadek)
okazało się że przyczyną zablokowania zamka bylo moje grzebanie przy cięgle do klamki (chciałem sobie podrególować i zabardzo go wydłużyłem)
jak otworzyli ? niebardzo chcieli powiedzieć ale mówili coś właśnie o tym cięgiełku (czyli pewnie w jakiś sposób odczepili go od klamki zewnętrznej i tym sposobem otworzyli drzwi )
proszę moda o przeniesienie tematu bo napisalem chyba nie w tym dziale