Witam , posiadam audi coupe z 90r z silnikiem 2,3 E 10V , silnik chodzi bez problemu nie bierze ani grama oleju , wyminilem wszytskie filtry i oleje 3 tys km temu , olej zalalem Mobil mineralny , pasek rorzadu itd rowniez wymienilem , jednak wystepuje nie raz przerazliwy stukot w silniku, stuka roznie jak jest zimny (raz tak raz nie ) oraz nieraz jak jest cieply , posiadalem prawie nowe szklanki z modelu C4 2,6 V6 szsklanki mialy przejechane 5 tys km( silnik mojego Ojca , po wymioanie szklanek padlo mu co innego i postanowil kupic nowszy silnik z 98 roku od A6 a szklanki zostaly wymontowane ) mechanik wymienil szklanki i stuka dalej , nie wiem pomozcie co mam robic , moze ktos mi da namiar do dobrego mechanika ktory zna sie na takich silnikach . Ogolnie to mam dosyc tego auta bo od niedawna zaczela przeciekac mi chlodnica i pewnie dojda koszty chlodnicy . Prosze pomozcie i dajcie namiary do ludzi ktorzy sie znaja i moze maja tanio częsci !!!!
_________________ Jesten posiadaczem audi coup 2,3 10V, z roku 1990 , przebieg okolo 230tys. , olej mineralny Mobil , szukam cennych rad na temat silnika i ewentualnie części
|