*Robi* napisał(a):
bartos napisał(a):
Dobrze napisałeś:
...siedze o suchym ryju ... , widze że się zgadzamy w jednej sprawie, Ja też uważam że nie masz twarzy tylko dziki , wstrętny
RYJ - bu hahaahhahahahaha

Nikt ci w morde w tym roku jeszcze nie przywalił

Chyba wydaje mi sie ze trzeba to zrobić.
To ze ja siedze sobie i pisze cos takiego,pisze powiedzenie ktorego napewno nie znasz,to moja sprawa.I ja moge sobie pisac na swoj temat co chce ale nie ty.I uwazaj co do kogo pisze bo to nie pierwszy raz.Wkurw..łes mnie na maxa i wez sie do mnie nie odzywaj,bo dla mnie jestes małolat ktory sie popisuje.
I nie wcskaj tu zaraz kitu ze to miał byc taki żart bo to na żart nie pasuje,jak byś był dojrzałym człowiekiem to bys o tym wiedział.
I nie probój nawet mnie przepraszac bo mam je gdzies.....Reszte sam sobie dodaj i wyciagnij wnioski z tego....
Teraz ROBI to normalnie mi trampki rozwalieś. Małolat - niech ci będzie , to chyba cała reszta to dla ciebie teź małolaty , większości jesteśmy młodymi osobami ( ja , picho , bartek , kelix itd ).
A co to miało być jak nie dobre jaja , widze że słowa
ROBI ty MENDO cię nie ruszają bo znasz się na żartach
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... start=5000Ivo napisał(a):
Robi ty mendo na forum piszesz a tela nie odbierasz

W takim wypadku ROBI proponuje Ci napić się ciepłej herbatki i wyluzować , moje słowa nie miały na celu CIEBIE urazić.
A najgorsze jest to że chciałbyś mnie BIĆ , o lany lany - nie bij PACYFISTY

Madia82 napisał(a):
bartos napisał(a):
Madia82 napisał(a):

do Bartosa- normalnie znalazłam dla ciebie zajefajny kawałek na imprezie ci puszcze special for you

Łoki Łoki , jak ma dobre melo , dobre tempo będzie bardzo dobrze, jeśli to cukierkowa komercja to mi się spodoba , jeśli to wypasiony kawałek w stylu HArdStyle to mi się spodoba , jeśłi to dobra produkcja w stylu KLUBB to mi się spodoba. Mam nadzieje że jaki by nie był ten utworek to go usłyszę.
JEŚLI to Niemiecki Hip - Hop którego moje uszka nie trawią zrobię wyjątek , posłucham go i udam że mi sie spodobał - bu haha

spoko spoko nie liczy sie nuta tylko treść piosenki hihi

posłuchasz zobaczysz

Wiem co to będzie

,
ZERO - BANIA U CYGANA