Pi-JAY napisał(a):
Góral sam rozpocząłeś tą całą głupią gadkę - nie będziesz mnie obrzucał wyzwiskami i przezwiskami na forum bo sobie na to nie pozwalam – obrażać mojej osoby. Może Twoim zdaniem są to żarty ale ja już dawno skończyłem z Tobą żartować … Nie udzielałeś się na forum to nie było zgrzytów pojawiłeś się i się zaczęło … nie poruszaj starych tematów bo Trochę nie przystoi to w towarzystwie osób które gówno obchodną twoje złe wspomnienia. Nawet Twój kolega zrozumiał, że nie ma co odgrzewać starych kotletów bo sprawa jest zamknięta. Więc miej jaja i przestań już truć i uszanuj resztę forumowiczów. Z mojej strony już więcej tego nie komentuje no chyba że znowu mnie obrazisz

Widze Pi-jey, ze znow Ci okulary zaparowaly i masz problemy ze wzrokiem, gdzie Cie wyzwalem? Jezeli widzisz sam pierwszy zaczalaes obrzucac wyzwiskami. Gdzie ja Cie pierwszy wyzwalem? Tutaj??
Pi-JAY napisał(a):
Góral napisał(a):
Byl nawet Piyej...ale niestety sie do nas nie przeznal......
po pierwsze primo : Co ty tam gmerasz Góral , ćpałeś czy nie jebałeś

Wpadłem na placyk polatać chwile i spadałem do domu po 12 godzinach na nogach ... a Ty sobie doprawiasz jakieś opowieści dziwnej treści i smucisz na forum

Powiedziałem to Klikowi i pojechałem na chate ...
po drugie primo : Nie jestem Piyej tylko Pi-JAY no chyba, że to wszystko nie dotyczyło mnie ... jak tak jest to sorki

Nie wiem skad to wymysliles, gdzie na to wpadles, ale nie pozwole siebie wyzywac od cpunow, nigdy nie cpalem i sie troche hamuj
A moze tutaj??
Pi-JAY napisał(a):
Ciotą to Ty jesteś bo ostatnio nie pojechałeś na Zlot i nie ma Ciebie na Spotach no chyba, że Twoja qrewsko czerwona straż pożarna siorbie jak smok i masz furę na niedziele do kościoła

Dowciapas jesteś jak cholera ... a tą Policję to chyba Ty wezwałeś bo z tego co pamiętam to lubisz bratać się z psami lamerze

Czy ja to rozpoczalem? Podkresilem tylko, ze przjechales kilka razy obok nas i stanales 100m dalej, tak to wygladalo, nie bylo w tym nic obrazliwego. A co do poruszania starych tematow sprowokowales mnie Ty sam, obrazajac mnie oraz moje auto.
Z mojej strony to wszytsko, zapewne i tak mnie zwyzywasz, wykazesz sie swoja kultura, wiec nie bede odpowiadal na Twoje posty po prostu juz. Nie udawaj juz takiego urazonego jak nie wiadomo co bym Ci zrobil. Dla reszty forumowiczow peace