Przepraszam, że nie odpowiedziałem...
Gdzieś mi się temat zawieruszył i nie zauważyłem, ze pytanie było...
A więc. Jak sam dobrze zauważyłeś, pierwsze 2 odpadają...
Musisz mieć minimum 2 wyjścia RCA, bo nie wysterujesz swojego systemu (tzn. wysterujesz, ale nie będzie to dobrze grało

)
Pioneer 5900 jest dobryn radyjkiem. Na pewno na jego korzyść przemawiają duże możliwości korekcji dźwięku, oraz bardzo sprytne możliwości zmiany podświetlenia...
Neutralny jest fakt, że Pioneer lubi podbijać pasmo, co nie wszyscy lubią...
Na niekorzyść przemawiają 2 wyjścia RCA, ale to nie jest wielki problem...
Także możesz z powodzeniem kupić Pioneera i będziesz zadowolony. Ja bym nie kupował JVC ani Sony, mimo, że mają ładne podświetlenie... Mnie nie pasują i są baaaaaardzo biednie wyposażone w porównaniu z Pioneerem...
Jeżeli chcesz koniecznie nowe radyjko, to chyba wszystko jasne. Nie dostaniesz lepiej wyposażonego radia za te pieniądze...
Jeśli w grę wchodzą używki to pomyśl nad Pioneer DEH-P77MP... (takie jak mam w podpisie). Jest lepsze i ma absolutnie wszystko (poza korekcją czasową), do tego ma piękny design. Może odstraszać białe podświetlenie, ale jak widać na załączonym obrazku można coś z tym zrobić... (mogę nawet przesłać fotostory ze zmiany podświetlenia w tem modelu - koszt 10zł i 1h pracy)...
Możemy też poszukać czegoś w Alpince (używkach), ale one są dość konserwatywne i bardzo wiernie oddają pasmo, co nie wszystkim pasuje. Zazwyczaj podbicie jest odbierane lepiej...