kaloh1 napisał(a):
hmm..nie wiem, pytam, ludzie zajmujacy sie navi instaluja calosc nie wkladajac 2din i zostawiajac popielniczke.
Jesli mialbym sie bawic w wymiane elementow na wersje z navi, musialbym wymienic tez klimatronic, a tego robic nie mam zamiaru, pozostaje podjechac do firmy robiacej audio.
To tym bardziej życzę powodzenia...
Klimatronic pod navi jest szerszy o 8 mm od tego który siedzi teraz w Twoim aucie. Wyjdą Ci więc szczeliny po 4 mm. Popielniczka w ogóle nie pasuje bo jest inna do wersji z navi. Panowie powiedzą Ci, że teraz nie będzie się otwierać
Po skończonej robocie będziesz przerażony, a panowie powiedzą Ci, że tak ma być, inaczej się nie da, oni robią setki navi w miesiącu itp.
To jest ich profesjonalizm...
Przerobiłem to wszystko na własnej skórze, zanim kupiłem konsolę 2 DIN i szerszy klimatronic i poskładałem to wszystko sam.
Próbuję Cię ostrzec, abyś nie popełnił moich błędów, ale Ty i tak "sprawdzisz" i wiesz lepiej...
Dlatego życzę powodzenia...
[+]
...no chyba, że jest jeszcze opcja, że nie przywiązujesz wagi do estetyki czy szczegółów i tak "profesjonalnie" zrezana, skrzypiąca każdym elementem navi nie będzie Ci przeszkadzała.
Wtedy działaj nie oglądając się za siebie...