znalazłem moje wymarzone A6 Quattro, ale niestety ten jeden jedyny egzemplarz z małym przebiegiem nie ma xenonów...
wymieniam poszczególne żarówki i proszę o pomoc,
Audi A6q C5 2.5TDI z 10.98r.
1) światła mijania - H1 wymieniam na H1 XENON 6000K
2) światła drogowe - H7 chcę wymienić na jakieś mocne żarówki 100W tylko takie aby miały niebieskawy kolor, a w momencie gdy są wyłączone żeby nie odbijały niebieskawo w reflektorze (możecie coś polecić ? może z allegro ?)
3) halogeny przeciwmgielne - jakie tam są żarówki ? H3 czy H1 ? Etka podaje takie i takie... (czy da się wymienić te żarówki bez ściągania zderzaka ? i tak będę go ściągał aby zapiąć xenon i umyć soczewki w reflektorach mijania, ale pytam z ciekawości...)
4) co z żarówkami postojowymi, myślę o takich aby nie zepsuły ogólnego efektu "niebieskawych świateł" niestety takie normalne PhilipsBlueVision są po prostu żółte

, następne są ledy, ale one znowu padają po 4 miesiącach (sprawdzone, może miałem jakieś paści) no i co z komputerkiem, przy ledach nie ma komunikatu o przepalonej żarówce ?
ps. zdaję sobie sprawę co wiąże się z zainstalowaniem 100W żarówek i liczę się z ewentualnym przegrzaniem odblasków, ale na szczęście w audi są porządne lampy i dużo wytrzymują

(zanim zapiąłem do mojego wcześniejszego A4 Xenony jeździłem przez 1,5r na 100W żarówkach H4 i było super, więc to taka troszkę "nagonka" na żarówki 100w)