Witam,
Wlasnie przekodowalem swoje radio w AUDI A4 B7 2006 RNS-E 8E0 035 192 J SDS MODEL USA aby dzialalo w EU i chodzi rowniez RDS jak i Mapy EU, tylko ze przed zmiana oprogramowania nie szczytalem kodowania jak i rowniez wszystkich parametrow adaptaci w poszczegolnych kanalach od 1-255 czy ktos posiada taka nawigacje RNS-E z SDS Bluetooth aby podeslal mi ten plik ze szczytanymi parametrami w kazdym z poszczegolnych kanalow, w aucie posiadama system BOSE, TELEMATIC, CD CHANGER, TELEFON + Kierownica multifunkcja z lopatkami, FIS - wszystko jest oryginalne i nie bylo dokladane do auta wiec wyswietlacz fis dziala navi,
Nastepne pytanie bo po zmianie na EU, Komunikaty glosowe z nawigacji podawane sa z glosnikow w tylnych lewych drzwiach, i to jest troszke dziwne bo wydaje mi sie ze wczesniej bylo podawane z przednich glosnikow ale nie jestem pewien,
Nastepne czemu nagrana plyta z MP3 otwarza tylko 5 lub 3 pliki mp3 choc na plycie znajduje sie uch 130 i nagrane sa bez zadnych katalogow - moze to jest wina ??
Moj e-mail:
info@kbm.hg.pl Z gory dzikuje wszystkim za info jezli mam rowniez pomoc a macie auto z USA sluze pomoca i Pozdrawiam