.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 15:05:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: motorola w radiu concert ...
PostNapisane: 07.lip.2008 22:59:19 
Użytkownik

no to jestem po wymianie pechowych motek - pierwsze 2 concerty zrobione i reagują na pokrętło jak nowe ... jeśli ktos bedzie zainteresowany tematem wymiany - mogę podac namiary bezpośrednio do człowieka który programuje i sprzedaje nowe kości ...

BTW - ciekawostka - po przekodowaniu concerta z bose na standard - jest 2 razy więcej basu - w bose dzwięk jest bardziej przestrzenny ale też dużo więcej środkowych tonów słychac ...

Audi A6 - Leichtpanzer

znajdziesz mnie przez www.g-lab.pl

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2008 14:17:38 
Użytkownik

Witam,

mialem ten problem z Concertem okolo roku temu, zdecydowalem się na wymiane procesora na nowy. Zrobilem to w serwisie Blaupunkta w Krakowie na Lea koszt 250 pln.
Jednak jak się okazalo po roku problem pojawil się ponownie, dokladnie kilka dni temu jak się zrobilo zimno.
zadzwonilem do serwisu, a tam mi powiedzieli ze ten procesor taki jest, nie do konca udany, pomimo tego ze wychodza nowe versje tej jednostki to nadal problem moze się pojawic i się pojawil. I ze gwarancja tego nie obejmie bo oni dawali tylko 6 miechow gwarancji a sam blaupunkt (Motka) nie daje gwarancji na procki.

To tak w woli informacji ;) dla tych co się zastanawiaja nad wymiana proca.

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 31.paź.2008 20:18:12 
Użytkownik

Bastul jestes pewien ze wymienili ci procka a nie wygrzali ? poza tym 250 to duzo - taka operacja kosztuje srednio ok 150zl
.... z tego co pamietam to te stare motki wytrzymuja tylko ok 10 tys zmian głośności ( tyle wytrzymuje eeprom w ktorym zapisuje sie wartosc tego parametru )

Tytuł:
PostNapisane: 02.lis.2008 18:13:10 
Użytkownik

wymienili na 100 % bo dostalem stary procesor ktory jestem pewien ze byl w radiu. A cena dlatego taka ze to autoryzowany serwis Blaupunkta :)

Strefa czasowa: UTC + 1