.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 11:59:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.gru.2008 23:48:43 
Użytkownik

Koszt zakupu NOWEGO sprzętu to TRAGEDIA.Zatem rozmawiamy o używanym.
Ingerencja? : nic poważnego - wymiana kosza pozwalającego w sposób profesjonalny "wsuwać" navi i panel klimatyzacji.Ów panel musi zostać nieco przerobiony,co nie jest problematyczne i widoczne.Alternatywą jest zakup nowego panela,co moim zdaniem nie jest warto.Co zyskujesz?,kompletnie inne działanie nawigacji.Gdzieś na Forum była polska instrukcja.Dzwięk - także inna bajka.Szczególnie jeśli masz BOSE.Koszt ? ja płaciłem 2300zł wraz z polskim menu-które zresztą jest moim zdaniem zbędne.

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2008 00:17:22 
Użytkownik

Gdzies widziałem cenę 2,6 koła za sprzęt czy to nowe czy uzywane ? bo nie widziałem opisu - moze go nie bylo na aukcji?
mam 10 głosnikow ale nie jest to system BOSE i generalnie jakosc dzwięku mi odpowiada (nie jestem melomanem heh) chciałbym sobie chyba zrobic prezent swiąteczny i urozmaicic wnętrze auta.
widziałem ze ktos w Krakowie się tm zajmuje sprobuje podzwonic i popytam co i jak.

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2008 01:41:31 
Użytkownik

Z montażu w BYDGOSZCZY jestem całkowicie zadowolony,poszukaj na Allegro.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1