Simo22 napisał(a):
Witam,
Dzisiaj jade sobie z 300km i tak od 250 km po wlaczeniu i wylaczeniu migaczy nadal mi mocno tyka obok przycisku awaryjnym, tzn tak samo tyka jak przy wlaczonych migaczach lub awaryjnych ale szybciej i nie jednostajnie.. powiem jeszcze ze jak poruszam przelacznikiem do migaczy to ustaje i znowu i znowu.. niekiedy jak jade sam sie wlancza.. , gdzie tego szukac? rozebrac ten przelacznik? ale co w nim szukac? kable? w srodku cos? Migacze wszystkie dzialaja..
Simo
Zdarzyło mi się coś takiego u siebie jakiś rok temu niecały. Starsznie denerwujące. Tyki dochodziły z okolic włącznika świateł awaryjnych na konsoli środkowej (też mam A4 avanta sprzed liftu). Wyciągnąłem ten taki zamykany schowek co się znajduje obok przełączników awaryjnych i od tylu podociskałem wszystkie wtyczki do włacznika awaryjnych, coś tam poruszałem i przestało. Od tego czasu już nie wróciło (miałem tak 1 dzień). Później złożyłem wszystko do kupy (wypchnąłem od tyłu ten włącznik) i już nie tykało. Popróbuj. Pewnie i u mnie problem za jakiś czas wróci, ale mówię już rok i jak ręką odjął.