iNTELL napisał(a):
Lukasz_ napisał(a):
Normalnie to radio podeszło do D2 (plug&play) i nie ma żadnych problemów z wyłączaniem ? Ja słyszałem, że concert II po włożeniu w miejsce zwykłego concerta wyłącza się samoczynnie po jakimś czasie (w trakcie grania) i tak w kółko...
Ten temat załatwia wspomniany powyżej Emulator CAN.
Dokładnie... i myślę że dokładnie opisałem swój problem... który dotyczy złego brzmienia... a złe brzmienie jest spowodowane tym że radyjko CONCERT II fabrycznie ma wyłączoną opcję BOSE... którą aby włączyć trzeba podpiąć się poprzez VAG... to by rozwiązało wszystkie moje problemy... ale ponieważ mam radyjko podłączone przez EMULATOR CAN BUS nie jestem w stanie włączyć opcji BOSE w radyjku przez VAG... dlatego też założyłem nowy temat... Jak włączyć opcje BOSE w concert II które jest podłączone przez Emulator CAN BUS... z tego ci mi się udało dowiedzieć... można to włączyć przez programator jakiś ale niestety trzeba rozkręcać radyjko... a tego nie chce bo radyjko ma plombę i jest na gwarancji.... tego chce się dowiedziec jak można to zrobić innym sposobem...
No chyba że ktoś w pobliżu KATOWIC ma Audi po 2001 r z szyną can i trochę wolnego czasu... to jego autko posłużyłoby mi jako programator (tylko do tego żeby włączyć przez vaga w moim radyjku opcję BOSE)... ale nie ma co liczyć AŻ na taką pomoc....