egzekutor30 napisał(a):
Mi padł kompresor bo go rozkręciłem i tam jest takie kólko z 4 nacięciami a w tych nacięciach są płytki i mi sie to rozsypało jak poskladałem i podłaczyłem to się w środku pomieliło. Ale znalazłem na allegro goscia co sprzedaje same pompki za 165 zł więc jak masz dobrą elektronikę to nie opłaca się kupować całej centralki koszt 300-400zł i jeszcze trzeba kodować. Czekam jutro powinienem dostac przesyłkę mam nadzieję że poskładam i bedzie ok.
Witam
Ja również kupiłem sam kompresorek od tego gościa z Allegro, wczoraj go zamontowałem i działa z jednym wyjątkiem:
1) Nie otwiera się bagażnik gdy wciskam dolny przycisk na pilocie, gdy wciskam środkowy bagażnik otwiera się bez problemu. Wciskając przycisk górny (zamknięcie) zamyka się wszystko łącznie z bagażnikiem. Z kluczyka bagażnik się otwiera. Co może być tego przyczyną????
2) Czy pompka długo u was pracuje, u mnie jak zamki się otworzą/zamkną słychac pompkę przez dobre kilka sekund - czy to normalne?
3) Gdy kilka razy zamki zamykam/otwieram coś się przegrzewa (silniczek od pompki jest bardzo ciepły) i nic nie mogę zrobić, po kilku minutach wszystko wraca do normy, czy też tak macie?
Pozdrawiam