Zdjecia sa i to nawet calkiem fajne, ale jest problem z ich wyslaniem.

imageshack.us i Photobucket nie chca wyslac zdjec wyswietlaja jakies bledy. Moze to wina polaczenia z netem jestem przez router podlaczony do modemu. Sprawdze to i jak sie uda to dorzuce zdjecia. Do bani bylo oswietlenie na drugi raz jak nie pada to parkujemy tam gdzie zawsze. lepsze zdjecia wtedy wychodza.
Ostatni niedzielny Spot byl dosyc udany. Mielismy 2 zagraniczne osobowosci ( towar eksportowy AKP Division), duzo ludzi i jak zwykle piekne samochody spod znaku Audi. Dobre bylo jak Łukasz opowiadal ze pija zbitą Whisky przez walizke na lotnisku podczas boardingu 737.

Kobusz fura jezdzi bardzo fajnie i to mimo trybu awaryjnego

Na poczatku sie troche obawialem bo nie prowadzilem jeszcze takiego Coupe no ale juz za chwile turbo zalacza sie czyli otwierajac przepustnice doznaje wrażeń niesamowitych.

Dzieki za poprowadzenie no i przedewszystkim za zaufanie. W sumie w tak szybkim Audi podstawa jest bezpieczenstwo, dlatego caly uklad hamulcowy : tarcze, klocki, plyn powinny byc wymienione na nowe. Kobusz na dzien dzisiejszy mam mocniejsze hamulce w moim ABT niz u Ciebie.
PS 1. Pi-JEY zanim wyciagnie kliszę to musi jeszcze namyslec sie jakie zdjecia natrzaskac czy sfotografowac swoja żonę czy może setunię bo pozniej to nie ma odwrotu jak to w cyfrowce. Ja przez chwile mialem wrazenie ze to jest lustrzanka cyfrowa i strzelilem 2 fotki o tak sobie. Sorry Paweł

PS 2. Konstestator a ty na drugi raz nie obiecuj ze sie zjawisz nie obiecuj.