Dred napisał(a):
seryjny 1Z może się ścigać z punto i wcale nie będzie mu lekko
zchipowany wypada dużo lepiej
wolnossące motorki dużo trudniej ztuuningować a seryjnie o ile doprowadzi siędo serii lub juz taki kupiłeś jeździ całkiem przyzwoicie!!
jak TDi sie sypnie to też gówniano jeździ!!!
Moze moimi postami nieco zrobilem zamieszania wsrod starszych kierowcow

. Oczywiscie to auto idzie, ale powiem tak jesli okaze sie moje auto jedzie tak jak powinno to NIGDY W ZYCIU BYM GO NIE KUPIL!!!!!!!!!!! Zanim wiec wydasz pieniadze naprawde poczekaj az zdazy sie okazje przejechac chociaz w roli pasazera... Owszem rozpedzilem sie nim w miare szybko do 190km/h. Ale wyprzedzac na 4/5 biegu mozna jedynie na autostradzie. (zwlaszcza jesli chodzi o predkosci rzedu 70-90km/h).
Po prostu silnik na 2 przy 40 ciagnie tak samo jak przy 80 wiec czas do 100 ma zapewne okolo 8-9s ale kiedy potrzebujesz kogos nagle wyprzedzic to ZAPOMNIJ

. Po prostu kompletnie nie ma odejscia. Jak chcesz jezdzic dynamicznie kup innie auto o mocy ~100 koni - V max mniejszy ale ma kopa... (nie chce generalizowac, ale naprawde na dzien dzisiajeszy jestem osiagami mojej niuni niesamowicie zawiedziony - po prostu nigdy bym nie przypuszczal auto tak lekkie i tak mocne moze tak tragicznie przyspieszac) I niech nikt nie pisze jest ciezkie bo mnustwo aut wazy okolo 1150-1200 i majac moc 100 koni znacznie latwiej sie nimi wyprzedza...
Zaraz po odebraniu tablic lece na pachonskiego porownac osiagi mojego slicznego avancika z kolegami z krakowa - jesli mnie nie odjada trudno bede sie cieszyl ladnym i komfortowym mulem do czasu uzbierania pieniedzy na 2.7 biturbo

.