.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 26.cze.2025 23:39:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: elektroniczne wtryskiwacze- czyszczenie
PostNapisane: 21.cze.2005 14:30:49 
Użytkownik

witam chodzi o wtryski przestal zdaje sie jeden chodzic u brata w vento silnik 2.0 115km czytalem i mowicie oczyszczeniu ale tak jakos bardzo ogolnie i nie wiem w sumie czy taki wtryskiwacz jest wogole rozbieralny czy tylko dmuchac mu sprezone powietrze jak sie go wyjmie. I czy podlaczenie + - ma tam jakies znaczenie bo go chcialem otworzyc i dopiero mu dmuchac wleje dzis ten srodek do baku ale nie wiem pewnie nie pomoze juz kiedys go probowalem i nic ale to na innym wozie

Tytuł:
PostNapisane: 23.cze.2005 22:11:56 
Użytkownik

nikt nie chcial mi powiedziec ale grzebalem dzis pare godzin i sie sprawa wyjasnila :D jest to rozwiazane kiepsko okazuje sie cala listwa jest podlaczona do jednej wtyczki i wszystkie pyla jednoczesnie. jeden rzeczywiscie ni kropelki nie dawal chociaz jak go podlaczylem oddzielnie samego prosto na 12V to sie otwieral. Nie mam sprezarki ale od czego sa znajomi dmuchnalem mu od tej strony psikajacej jednoczesnie otwierajac go. efekt taki ze cale paliwo z listwy wystrzelilo na mnie ale wtrysk zaczal pylic ale daje jakby slabsza chmurke i silnik nie pracuje jeszcze idealnie ale poprawa jest. Chyba lece nim w przyszlym tygodniu do niemcow to pogonie go troche na benzynce moze wtedy wroci wszystko do normy

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1