baskecior napisał(a):
piotr napisał(a):
mq napisał(a):
Hello,
Przepraszam ze sie tak wcinam, ale widze ze Kolega cygaro-avant sie na spota wybiera to moze wezmie negatyw fotki grupowej ze zlotu zimowego i wreczy go Piotrowi

Marek, nawet nic nie mów.... Basket sie wymiguje i nie chce dać negatywu ani fotki..... już go parę razy prosiłęm i nic nie wyszlo

Nie wymiguje się , tylko skleroza ... woże je w aucie od paru dni i zapominam podać.

Teraz bedzie ze Basket zlosliwiec i fotki chowa na zlosc reszcie

No pewnie że Basket złośnik

Skaner popsuł a negatywów nie chce dać
Ale dzisiaj dostałem fotki, teraz ja będę je pół roku trzymał
Dzisiaj dokonaliśmy wizji lokalnej nowego miejsca na spoty poniedziałkowe ponieważ latem asfalt pod Tesco nie jest najbardziej komfortowym miejscem. Ponieważ demokratycznie nie udało się ustalić zmiany lokalizacji więc na moment zaprowadziliśmy dyktaturę i z Basketem podjeliśmy decyzję że spoty przenosza się na parking (park) przed głównym wejściem na były kompleks basenów "FALA" - wjazd od al.Unii (jakieś 150 metrów od Konstantynowskiej). Jest tam spokojnie, dużo miejsca, sporo zieleni, można grilla zrobić - jest całkiem sympatycznie (dzisiaj byliśmy tam prawie 2 godziny). Jest w miarę w centrum więc wszyscy będą mieli tak samo daleko

Nie ma blisko niestety żadnego sklepu więc napoje trzeba kupić zawczasu albo wyskoczyć na chwilę na zakupy. W najbliższy poniedziałek planujemy zrobić tam grilla, więc prosimy o zabranie padliny do pieczenia, jakiś chleb, coś do picia i kto co lubi. Grilla, węgiel, widelce i tacki jakieś skręcimy. Początek koło godziny 19.00.
Adi2121 podjedzie koło 19.00 pod Tesco gdyby ktoś zabłądził i nie trafił na al.Unii, ale myślę że czytanie jest ogólnie znaną umiejętnością i problemów z trafieniem nie będzie - w razie pytań PW, GG lub GSM, względnie CB ch19
PS. Ładne to A8, szkoda że w Avancie nie robili