Lechu_ napisał(a):
2rafal7, niestety sam się pogrążasz. A tematu widocznie sam nie znasz. Strucle możesz sobie sprzedawać, nie mam nic do tego.
A czy klienci są zadowoleni to akurat nie wiadomo. Raczej ten kto kupi auta wie, że nię będzie go oddawał, ponieważ zapewne umowa jest na niemca a nie na Ciebie więc nie cwaniakuj.
Za 2500 C5 i to jeszcze w tym roczniku po prostu mnie nie rozśmieszaj. Chyba ty tych aut do końca nie sprawdzasz.
kolego naprawde sie pograzasz- juz po raz 3 , za 2500 euro to normalna cena , 2 lata temu z 2003 a6 c5 z AVF na pokładzie w skórach , nawi udawalo sie kupic za 4000 euro i mysle ze jakbys zobaczył stan to zdziwiłbys sie i to bardzo , wiec nie powielaj opini ze jak tanio to trup z zachodu albood turka , jesli chcesz wiedzieć nawet te pseudo nie od turka tylko z serwisów albo z drogich komisów tez wielokrotnie przechodzą przez rece turków ,

i nawet o tym nie wiesz i cieszysz sie ze nie od turka , akurat tak sie skałada ze przyjaznie sie z turkami w belgi i niejednokrotnie kupowałem z nimi auta (stan jak nowe) z salonów tudziez od pryw. włascicieli a pożniej odkupywały od nas Np ASO opla , akurat mieli klienta i potrzebowali takie auto