Elo,no dobra napisze oglądałem i jeździłem
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryz ... 25550.html. Nic nie puka i nie stuka

. Zdjęcia ma tragiczne,chciała wstawić nowe,ale nie było sensu. Podjechałem mam parę kilometrów

. Garażowany fakt ,ale rdza na krawędzi bagażnika,od l. rogu do p. Na dachu niezbyt widoczne wgłębienia po gradobiciu+ kilka odprysków na nim. Nie wziąłem miernika,jutro wezmę do mecha. Pajączki na zderzakach. Malowane drzwi kier.,bł. lewy p.i maska. Brak listewki błotnika l. tył. Nie ma znaczków S6-złodzieje ukradli +ramkę z grila(foto). Zaparowany prawy ref.,nie działa szyber.Coś się dzieje ze stacyjką,gdy wkładałem za głeboko

nie działały światła ,wycieraczki i kierunki.Tapicerka spoko,boczek kierowcy trochę wytarty, nie dziurawy.Aha ,olej na lewej pokrywie zaw. ,u góry-dziwne

. Nie mam vaga i to mnie wnerwia,ale dam rade.Falują obroty

.Jak się zbiera?Zakładając ,że nie dużo kucy zwiało z 290,to szału nie ma. Lepiej od mojej napewno,i to na śniegu. Kupiona w Austrii,papiery od dilera porsche. Faktura od Gajosa ASO Audi z Sopotu z 2007r. na kw. 4 koła.Olej asb filtr itp., itd. nie zapisywałem.Wlaściciel kobieta,mąż obcokrajowiec ,który kupił ją od 1 wł. Mają ją długo ok. 7 lat. Mąż raczej nie jeździ bo pracuje za granicą,więc tylko po bułki do sklepu.Dlatego też nie ma gazu

.Nie ma letnich. Zimowe 225/50/16 Kumho.Jutro od 10 testy ciąg dalszy zobaczymy,narka

.
Link poprawiony.
Czy katy z 2,8C4 pasują do S6 C4? Powinny pasowac. Mylę się?