.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 00:38:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: climatronic problem
PostNapisane: 19.lip.2005 23:00:12 
Użytkownik

Auto: Q7 3,0 TDI BUG
WITAM MAM PROBLEM Z CIEPŁYM NAWIEWEM, KLIMA NIE REAGUJE NA PONOSZENIE TEMPERATURY, MOGŁO TO SIE STAC GDY NIBY FACHOWIEC GRZEBAŁ MI VAG iem W KLIMIE LUB JAK KOLEGA DEMONSTROWAŁ MI KODY.
CZY KTOS MOZE WIE CO SIE MOGŁO STAĆ I JAK TO PRZYWRUCIC DO PORZEDNIEGO STANU . KLIMA DZIŁA NORMALNIE

Tytuł: Re: climatronic problem
PostNapisane: 20.lip.2005 07:57:41 
Klubowicz

Adzik napisał(a):
WITAM MAM PROBLEM Z CIEPŁYM NAWIEWEM, KLIMA NIE REAGUJE NA PONOSZENIE TEMPERATURY, MOGŁO TO SIE STAC GDY NIBY FACHOWIEC GRZEBAŁ MI VAG iem W KLIMIE LUB JAK KOLEGA DEMONSTROWAŁ MI KODY.
CZY KTOS MOZE WIE CO SIE MOGŁO STAĆ I JAK TO PRZYWRUCIC DO PORZEDNIEGO STANU . KLIMA DZIŁA NORMALNIE

wpisz w szukaczke "klimatronik and problem" i po zawodach. Wszystko tam jest opisane , bylo tego duuuzo :D

3. S4 B5 AZB 440/580
4. Octavia 1 ALH by Spanky 180/420

Tytuł:
PostNapisane: 20.lip.2005 11:10:21 
Klubowicz

Trzeba by zobaczyć znowu vagiem czy klapa regulacji temperatury działa. Albo zamknięty zawór na nagrzewnicy (jeżeli go masz). :)
A na początek wejdź w tryb diagnostyki klimatronika i wyświetl kanał 53. Powinno się stale świecić --.- a inne powinny migać gdy zmieniasz temperaturę (gdy klapy się ruszają). A szczegóły znajdziesz w wyszukiwarce. :)

Tytuł:
PostNapisane: 20.lip.2005 13:00:33 
Użytkownik

Auto: C7
czesc sprawdz czy silniczki od klapy sie otwieraja co stopien wyzej lub nizej powinna sie stopniowo otwierac lub zamykac jezeli sie tylko otwiera i zamyka na maxa to masz raczej napewno skasowane dane w pamieci sterownika trzeba w tedy na nowo go zaprogramowac podlaczyc vaga 1 minuta i po robocie nara :diabel:

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1