witam . zakupilem audi 200 (wkleje ponizej linka z fotka)
kilka informacji o aucie:
91rok automat 2,2T oznaczenie silnika MC
i na wstepie chcialbym zapytac ..
1. spalanie na poziomie smoka wawelskiego czyli kolo 16L/100km w miescie--norma czy cos trzeba pogrzebac
2.po dluzszym postoju auto dlugo trzeba krecic zeby odpalic, przypuszczam ze jakis zaworek od paliwa nie trzyma ale nie wiem GDZIE on jest wiec prosze o nakierowanie
3.klimatronik pokazuje jakies ekstremalne temperatury (wczoraj bylo -21st) czyli co jest padl czujnik temperatury ?? gdzie on jest
4.nie dziala mi predkosciomierz . tzn objaw jest taki ze wskazowka delikatnie sie podnosi ale dalej nie idzie wiec nic mi nie dziala ani liczniki KM ani wskazania komputera pokladowego (ktos moze mial juz taki przypadek)
5.no wlasnie jeszcze ABS:) kontrolka sie swieci non stop a wlacznik/wylacznik nie chce absu uruchomic . slychac ze przekaznik KLIKA przy wciskaniu ale absu nie zalacza. gdzie jest bezpiecznik od absu ??
na poczatek chyba tyle aha niestety moje audi 200 ma przod od audi 100 bo ktos przywalil i nie mogl zdobyc od 200:( ale juz niedlugo zagosci 200 brakuje mi tylko drobnych elementow dzieki uprzejmosci kumpla
FOTO:
http://canpol.pl/~opium24/DSCN2966.JPG