.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.cze.2025 20:28:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2005 09:46:00 
Klubowicz

Ja raz jechalem Zoltara ABC na torze w Lodzi i powiem Wam, ze choc kazal mi jechac bardzo spokojnie to jednak od samego dolu juz czuc, ze to ABC :) Kiedy ciagne ostro mysle oo niedlugo 4200 zaraz bedzie pierdolniecie....przyzwyczailem sie do tego :) A w ABC musialbym sie odzwyczaic :) Generalnie to i tak nie mam teraz gdzie palowac bo w kraku wszyscy smigaja powoli, a to ABC wcale takie slabe nie jest. Mysle, ze skoro rzeczywiscie ciezko znalezc niezajechane AAH to mozna rowniez pojsc w ABC i tak jak Leo kiedys, zawirusowac :-)
Mnie sie w Vkach podoba kultura pracy motoru.....ludzie sie pytaja co mi tak swista :) Serduszko Niuni swista ahahaha AAH :)
Gdzies czytalem posta Vanilki, z ktorym sie zgodze. ABC w B4 nawet quattro to juz chyba przyjemna zabawa :) Bo AAH w B4 smiga nawet zadowalajaco, w kazdym razie choc ja tego nie czuje to ludzie sie podniecaja kiedy zapinam na dwojce i trojce :) Zwlaszcza, przy cichym wydechu nie slychac ze motor sie meczy w ogole pomimo wysokich obrotow, a moc jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2005 09:51:11 
Użytkownik

Tylko nie spodziewałem się, że post który wywołał całą awanturę (żart, że 2,6 chodzi jak 1,6D ;) ) sklasyfikuje mnie jako oszołoma nie mającego pojęcia o samochodach - cud ze moj jeszcze jeździ? ;-) przeciez ja juz nic nie dodawałem, a cały wylew poszedł po MQ

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2005 10:05:36 
Moderator

Pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu bo razi mocno w oczy. Jeśli temat się wyczerpał proponuję go locknąć. Jeśli ktoś bedzie chciał coś dodać proszę o info.

Tytuł:
PostNapisane: 25.lip.2005 10:05:46 
Użytkownik

Vanderlei napisał(a):
Tylko nie spodziewałem się, że post który wywołał całą awanturę (żart, że 2,6 chodzi jak 1,6D ;) ) sklasyfikuje mnie jako oszołoma nie mającego pojęcia o samochodach - cud ze moj jeszcze jeździ? ;-) przeciez ja juz nic nie dodawałem, a cały wylew poszedł po MQ

ja już napisałam że tym żartem trochę straciłęś w moich oczach i to żeby zaraz nie było w oczach koleżanki-klubowiczki a nie moderatota
jeszcze nie sklasyfikowałam jako oszołoma . tylko napisałam jak potem odbierają te żarty nowi userzy który to czytają . Może nie dzis ale kiedyś wpisze w szukajkę hasło 2,6 i przeczyta że to pada . A on dopiero co odłożoną kasę wpakował w auto i cieszy się jak małe dziecko

Rzczewistość jest tylko iluzją, aczkolwiek bardzo trwałą

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1