.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.cze.2025 20:27:29

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: kabel do głośników
PostNapisane: 27.lip.2005 23:38:32 
Użytkownik

Mam pytanie w jaki sposób przeciągnąć kabel na tył do głośników w audi a4??? Czy jest tam jakies specjalnie wyznaczone na to miejsce czy musze to zrobić samemu pod tapicerką???

Tytuł:
PostNapisane: 28.lip.2005 12:28:37 
Użytkownik

W zasadzie kable powinny tam byc polpzone fabrycznie ;) Napewno nie masz nigdzie w kuferku tych kabli, masz glosniki czy tylko dziury po nich ? Cala wiazka kabli z tego co widzialem idzie przy progu od strony kierowcy. Teraz siedze w pracy ale jak dojade do domku to lukne jak to wyglada i dam znac ;)

Slawek.

Tytuł:
PostNapisane: 28.lip.2005 13:36:31 
Użytkownik

W kuferku wystaje mi tylko jeden kabel dosyc gruby, chyba po jakims sabwooferze. Tyle ze sam kabel i nic wiecej zadnych glosnikow. Sprzet z tego samochodu musial byc wyciągniety przed sprowadzeniem z Niemiec.

Tytuł:
PostNapisane: 28.lip.2005 13:56:51 
Użytkownik

mark123 napisał(a):
W kuferku wystaje mi tylko jeden kabel dosyc gruby, chyba po jakims sabwooferze. Tyle ze sam kabel i nic wiecej zadnych glosnikow. Sprzet z tego samochodu musial byc wyciągniety przed sprowadzeniem z Niemiec.

do suba nie musi być wcale gruby kabel chyba ze jest to zasilanie, i była to samoróbka, ja mam oryginalnego suba w lewym nadkolu (avant) i z radyjka idzie tam jedna wiązka z kilkoma przewodami dodatkowo do głośników w tylnych drzwiach, wszystkie przewody idą pod osłoną wewnętrzną progu z lewej strony auta

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1