.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 00:35:24

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wymiana pompy wody w 80B3 1.8 NE
PostNapisane: 21.lip.2005 17:10:06 
Użytkownik

Witam! mam pare pytan dotyczacuch ukladu chlodzenia:
1) mam trafiona pompe wody i sie zastanawiam czy kupic uzywana czy nowa? jak jest roznica w cenie?
2) Zastanawiam sie takze czy nie wymienic przewodow od wody bo juz troche pokrachciale sa niektore na koncowkahc przy obejmach ale nie wiem jaki jest tego koszt i czy sie pakowac w to. Domyslam sie ze te przewody sa "na metry" w sklepach
3) i jeszcze czym zalac caly uklad?
4) ile kosztuje czujnik temp przy chlodnicy bo tez nie jestem jego pewny czy sie zalacza za kazdym razem

Z gory dziekuje za pomoc!! problem dotyczy tak jak napisalem w temacie Audi80 b3 1.8S NE

Tytuł:
PostNapisane: 29.lip.2005 09:01:50 
Użytkownik

cześć. nie kupuj starocia(jak sprawdzisz czy juz nie puszcza?)
przewody nie są na metry(prawie kazdy ma jakąś swoją krzywiznę ) to jak chcesz to możesz ukopac gdzies w używkach ( tez wypadałoby nowe ale niektóre drogie) tylko patrz na stan.
czujnik około 50 zł (nowy)

Tytuł:
PostNapisane: 01.sie.2005 11:38:10 
Użytkownik

adek napisał(a):
cześć. nie kupuj starocia(jak sprawdzisz czy juz nie puszcza?)
przewody nie są na metry(prawie kazdy ma jakąś swoją krzywiznę ) to jak chcesz to możesz ukopac gdzies w używkach ( tez wypadałoby nowe ale niektóre drogie) tylko patrz na stan.
czujnik około 50 zł (nowy)

dzieki :D myslalem ze juz wszyscy olali moj temat ;-) A jeszcze powiedz czy zalac caly uklad ??

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1