Rozczaruje Cie i nie wyszpachluje tu wykładu. Zabierz ze sobą kogoś, kto ma pojęcie i tyle.
Sprzedający napisał, że auto sprowadził rozbite, warto sprawdzić co i jak tam było robione, bo to stare pudło bez kagańca jedzie licznikowe 290 a realne ponad 270...
Czadowa sztuka pojawiła się na allegro
http://allegro.pl/audi-avant-quattro-10 ... 57223.html 100 S4, które pan poskładał w 97 i chce jedyne 20 tysi.
Sprzedający został moim królem dnia za opis: "w Styczniu 2015r został wrzucony komputer silnika od audi avant c4 s6+326km i zmieniła sie cała geometria silnika teraz przy 6000tys obr.auto zamyka zegar 280km.h,przyczym jeszcze prawie 2000tys obr.zostaje w zapasie jestem przekonany że po obecnych modyfikacjach auto pujdzie wiecej jak 300km/h ponieważ S4 nie ma żadnych blokad elektronicznych ,jestem 1 wl w pl z nr vin który zostal rozkodowany wynikło ze 150szt jest tylko na świecie z tego co sie zorientowałem łacznie z moja audi sa tylko 2sztuki w polsce"
i
"Do auta posiadam alufelgi od audi rs6 i orginalne felgi audi invidual avangard 18stki firmy bbs skręcane wytrzymujace predkosci tyle ile zegar posiada a nie chińskie"
i
"zainteresowanym powiem ze panowie niebiescy obojetnie w jakim aucie nie dogonia tej audiczki chyba ze mają porsche jak w niemczech"
i
"w wyposarzeniu ma [...]wsp.kierownicy w różnych kątach i org.xenony z sprzyskaiwczami na swiatla nie takie jak za 200zeta z allegro nagłośnienie 4x głosniki hertz kazden jeden zamontowany w drzwiach i posiada kazdy po 180w radio jvc sterowane z pilota dotego podlaczony amerykański wzamcniacz 2 kanałowy 700w który zasila tube jbl 400w calośc gra tak ze na dyskoteki nie trzeba jezdzic."
i na koniec smutne "Opcja kup teraz możliwa tylko i wyłącznie po oględzinach samochodu." a już se prawie klikłem...

Gdybym mieszkał w lubelskim, cudownej stolicy C4, to bym zabrał ze sobą kaftan i pojechał obejrzeć nie auto, ale właściciela.