No właśnie kupiłem nie dawno B3 z 90 roku, w dowodzie ma składak, rejestrowany w 96. Gość sam nie wiedział co miał albo nie chciał powiedzieć co tam jest nie tak, ale raczej to drugie(kupiłem okazyjnie)-jak myślicie 4tyś to dużo

Mam parę pytań

mam ABS ale oczywiście świeci (pewnie czujnik ale może nie), znalazłem pod tylnym siedzeniem sterownik do tego ABS'u a obok niego jakąśwtyczkę okrągłą i nic z nij nie wychodzi-co to??????

centralny zamek, porozciągane są wężyki, doszedłem po nich do pompki(chyba) w bagażniku po prawej stronie, rozebrałem już prawie wszystko od deski do tyłu:) i ta pompka mi jakoś dziwnie wygląda jakaś taka nie kompletna tak mi się wydaje, był w nią wpięty wężyk i wystaje z niej jakiś taki metalowy długi na jakieś 5 cm czpień z gumką przy tej niby pompce, jest jakaś kostka obok myślę że to do tego.

a tak wogóle to może ma ktoś jakieś schematy albo co bo jak zajżałem pod kierownicę no to się za głowę złapałem, pełno jakiś wiszących niepodłączonych kostek kabli itp.

jak się nazywają takie jakieś dziwne klocki (w bezpiecznikach i pod kierownicą).to są jakieś przekaźniki czy co??