.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 12:07:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: przednia poduszka(zbijak)b3
PostNapisane: 10.paź.2005 10:07:14 
Użytkownik

mam problem z poduszka silnika tzw zbijakiem mam silnik 1.6 TD z alternatorem na dole a auto kupilem bez tej poduszki jak ona mam byz zamocowana bo w benzynie jest inaczej ? czy moze paluch od poduchy isc pomiedzy paskiem alternatora???? macie taka poduche do opchniecia??

Tytuł:
PostNapisane: 10.paź.2005 14:19:06 
Użytkownik

Witam nie wiem czy dobrze kojarzę (nie sugeruj się tym) ale kiedyś widziałem u kumpla w passacie kańciaku 1.6D zawieszony jakby na chłodnicy drugi pasek klinowy (przełożony przez ta właśnie łapę) jak go spytałem po co to tu wisi to mi powiedział jak by się pasek urwała na trasie to można drugi łatwo założyć bez odkręcania tej łapy (moim zdaniem to bardzo pomysłowe posuniecie przekładać dwa paski na raz przez łapę i jeden sobie gdzieś podwieszać) bardzo możliwe że ta łapa u Ciebie też idzie przez pasek klinowy (powtarzam jeszcze raz że to są przebłyski pamięci a pamięć ludzka płata różne figle)

Pozdrawiam

A4 B6 Avant
80 B4 Avant (stary grzechotnik)
80 B3
80 B2 GL

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1