.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.cze.2025 17:49:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Geometria zawieszenia
PostNapisane: 03.lis.2005 07:23:47 
Użytkownik

Na wstępie witam wszystkich klubowiczow!
Po bardzo długiej lekturze (i tak nie przeczytałem wszystkiego bo jest tego na rok czytania) postanowilem wreszcie do Was dołączyć.
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem B4 AVANT 1,9 TDI z 95r.
Dałem się namówić na to auto i okazało się że całe szczęście że byłem w tym temacie uległy bo mam przeczucie (a po przeczytaniu większości postów na tym forum moja pewność znacznie wzrosła - skróciły się godziny spania bo czytałem głownie wieczorami i w nocy) że zrobiłem bardzo dobrze. Tyle że po zakupie jak to po zakupie muszę, bo to mi nie daje spokoju wykonać kilka badań mojego autka. Nie chcę w nim na siłę doszukiwać się awarii czy jakiś niedomagań ale chce wiedzieć na czym stoję a raczej jeżdżę.
Przeczytałem temat dotyczący polecanych warsztatów samochodowych i niestety nie znalazłem tam żadnej wzmianki na temat polecanego warsztatu w Warszawie lub okolicach który na prawdę dobrze, profesjonalnie i z pełną wiedzą w tym temacie potrafi ustawić GEOMETRIĘ ZAWIESZENIA.
Opony na których obecnie jeżdżę to te z którymi kupiłem autko (letnie) i są one na wykończeniu (na wiosne nowy zakup) ale przed przełożeniem na zimówki chciałbym po prostu sprawdzić dlaczego w tych które mam obecnie trochę bardziej zużyła się ich zewnętrzna krawędź.
Bardzo proszę o adresy i telefony sprawdzonych warsztatów. Nie zależy mi na komputerach, laserach czy sznurkach jako metodę wykonania tej usługi a zależy mi na ludziach którzy to robią - szukam profesjonalistów.
Pozdrawiam i życzę Wam i sobie wielu bezpiecznie przejechanych kilometrów bez żadnych problemów z Waszymi pupilami - autkami.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1