GrzesB "Pierwszy raz słyszę o otwieraniu szyb z kluczyka... " no wiesz co, ja sobie tego nie wymyslilem :] Zawsze o dobre piwko bezalkoholowe można się założyć, ja mam zamiar brac udział w waszych zlotach i moge potwierdzić, że za pomocą klucza i zamka w drzwiach można w pełni sterować szybami (nawet zamykac/otwierac troszke) a szyber tylko zamykac. Moge powiedzieć, że w Audi A4 1.8T z 97roku jest też takie coś, więc ja myśle, że każde A4 to ma :] A moja wersja to typowa jest bo nawet klimy nie mam czy innych pierdol, ale wedlug mnie te szyby otwierane ma każde A4 i nie tylko. Wspomniales, co jesli chcesz szyber zostawić uchylony? To wtedy zamykasz szyby w standartowy sposób a szyber zostawisz uchylony i już. Wiem jedno jest to bayer dość normalny, ale są ludzie na których można zrobić wrażenie gdy nie siedzi się w aucie a można otwierac i zamykac szyby :]
Pozdrawiam wszystkich i jak w końcu znajde czas żeby rozkręcić te pierdoly i to zrobic to potem napisze co i jak. Jak narazie zrobiłem coś takiego, że wmontowalem diodu BlueLED w lampki tych słupków i w swiatełka do czytania. I myslalem ze tylko bedzie na próbe bo sam nie lubie wiejskiego "tuningu" ale teraz mi sie to podoba i jest to dość fajne :] Dorwe cyfrówke to sie pochwale hehe :]
_________________ 3.Audi A4 1.6 ADP 1996 - pierwsza niunia :]
2.rower
1.piechtobus :]
|