Blachutek napisał(a):
W życiu każdego człowieka przychodzi ten czas kiedy trzeba opuścić ciepły kur...dołek ( ...poniosło mnie z tym cytatem z filmu.. ).
Na mnie przyszedł czas właśnie teraz. Niestety nie będzie mnie w Kaczogrodzie ponieważ nasz kraj nie zaspakaja moich ambicji zawodowych i finansowych. Smutno mi z tego powodu że tu się wychowałem, tu wykształciłem a niestety będę płacił podatki Królowej a nie naszym politykom ( może nasz kraj byłby jeszcze ładniejszy dzięki tym willom).
Dzięki Wam nauczyłem się czerpać przyjemność z jeźdzenia po dziurawych drogach i olbrzymich koleinach.
Tam gdzie będe teraz mieszkał najbardziej brakować mi będzie najcenniejszej rzeczy jaką można mieć: Was - Wsparcia - Przyjaźni - Cotygodniowych Spotów - Drinkspotów - Grillspotów no i nie wiem kto mnie będzie motywował do umycia samochodu...
Dziękuję Wam za to że z niecierpliwością wyczekiwałem każdego poniedziałku aby się z Wami spotkać..
Nie żegnam się bo nie jadę daleko i postaram się co miesiąc odwiedzić nasze miasto gdzie Łódeczka w herbie jest.
Chciałbym porzeprosić za moją nieobecność na najbliższych kilku spotach ale chyba moje usprawiedliwienie będzie uznane.
Na szczęście Forum będę odwiedzał w miarę często - mam bynajmniej taką nadzieję - i nie ciałem ale literkami będę z Wami...
3mta się CHŁOPOKI !!!!
aż mi się łezka w oku zakręciła
Trzymaj się Pawcio i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą...przynajmniej myślami. Jesteśmy kumplami po fachu więc tym bardziej jesteś mi bliski
buźka

Ps. Wiolu - My sobie jeszcze dodatkowo poskajpujemy:))