.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 00:44:51

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 06.sty.2006 07:34:08 
Użytkownik

to dziwna sprawa, u mnie widac że pod głowica w jednym miejscu jest wypot oleju, i opary z tłumika sa bogate, wsumie wystarczy kilka kropel i opary są intęsywne, nie mówie o dmuchaniu jak parowóz ;) skoro masz budyń to dymić ci musi bo masz to w cylindrach ;) , w każdym razie ja to jutro będę likwidował, nie ma co tak jeździć

Tytuł:
PostNapisane: 06.sty.2006 07:38:35 
Użytkownik

Auto: Coupe turbo quattro
nic nie wycieka tak jak pisalem wczesniej od zmiany oleju do dzis nie ma potrzeby dilewac oleju bo go nie bierze ;) co do dymienia tez nie wystepuje, dowodem tego jest to, ze mam sportowy tłumik, koncówke wyczyszcze i nawet przez tydzien nie ma grama sadzy na nim, jest tylko DELIKATNIE zółtawa ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 06.sty.2006 07:43:57 
Użytkownik

to dziwna sprawa, mi oleju też nie ubywa, niebierze nawet grama, płynu z chłodnicy też (nie dolewałem i stan trzyma) jak napisałem wystarczy kilka kropel, gołym okiem takiego ubytku sie nie zauważy ale na bagnecie sie pojawi, dodatkowo jest chłodno i silnik niedogrzany, warto też sprawdzić termostat, dym jak sie dostanie płyn do silnika jest biały, to takie delikatne opary, nie jak w przypadku kiedy bierze olej więc tłumik będzie czysty

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1