.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 20.cze.2025 19:02:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 22:42:09 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Nie ma co sie złościc jedno jest pewne podjazd Bmw 3 i patrola wyglądały wręcz nierealnie ,tak jak by ci ludzie mieli nakazane tam dojechac ta "trójka "miała 230PS a nie miała siły nawet po równym jechac ,natomiast patrol nie no myśle ze przy dobrej oponie wszystkie te auta powwoził by na ta górke na lawecie :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 22:46:31 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
gdybanie ... czesto sie wydaje ze jak ktos cos robi to zle , my zrobilibysmy to lepiej ...a tu lipa .... wsiadasz , chcesz sie popisac i cie szczescie opuszcza .... nie wiem tak samo jak wy czy test byl obiektywny czy nie ale nie wypowiadam sie czy przeprowadzajac go osobiscie uzywskalbym inne wyniki , pewien jestem tylko Audi bo znam to rozwiazanie na codzien a co do reszty nie wypiwiadam sie

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-
Seat Alhambra 4x4 '08 1.9 - 25-

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 23:10:32 
Użytkownik

witam

hans podjezdzasz codziennie pod taka gorke :P:P

zartuje

nie wiecie czy ten snieg jest sliski i jak mocno jest sliski

w testach uzywa sie opon zalecanych przez producenta !!!!!

bmw pewnie mialo wloczone esp czy cos tam wiec koles dal gaz na maxa i zeby kolami nie mieszac autko rozpedzalo sie powoli

po za tym rogal na lysych letniach to bys nie zajechal dalej niz te bmw nawet audi
chyba nigdy w gorach nie byles :P

najbardziej jednak zastanawiajace jest to jak ten nissan podjezdzal pod gorke ,mam podobne zdanie do maly V8

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 23:23:15 
Użytkownik

tak mi sie torche wydaje, ze przesadzacie - to nie jest super mega giga test z wielkim budzetem, gdzie siedza dziesiatki naukowacow i obliczaja tysiace wspolczynnikow. Wzieli z ulicy kilka samochodow na standardowych gumach i dawaj z biegu kto dalej dojedzie. Jedyny mankament to, ze prawdopodobnie nie kazdym samochodem jechala ta sama osoba, a umiejtnosci jazdy po sniegu licza sie pewnie bardziej niz gumy. Ale nie przypuiszczam, zeby za kierownica Allroada posadzili Makinnena. To ze nie pokazali calego wjazdu Audi to trudno, ale jak Beskecior napisal - jakos msuial sei tam dostac - skuterami snieznymi go nei zaciagneli. Co do mozliwosci BMW 3 to sorry,a le samochod z 17kami i niskim profilem chocby nei wiem ile mal mocy na sniegu polegnie - to nie czolg - zobaczcie jaki ona ma przeswit !!! Co do nieszczesnego Nissana Patrola to na Boga widac p[rzeciez, ze gosc sie juz kopal powoli, moze za wczesnie zrezygnowal, moze braklo troche umiejetnosci, a moze po prtosu byl za ciezki a nachyeleni zbyt duze. Widac, ze allroad od samego pocztaku nabral predkosci i jezdzi bardziej zakosami. Nie traktujecie tego etstu zbyt powaznie, bo on nie jest reprezentatywny - kazde dziecko to powie, ale fakt faktem, ze to Audi wjechalo na szczyt - poza tym test wyglada jakby nei byl robiony 3 lata temu,a po co Audi teraz dodatkowa reklama Allroada - co sie mialo sprzedac juz sie sprzedalo - to nie jest nowy produkt, zeby go trzeba bylo w testach tak reklamowac...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 23:29:03 
Użytkownik

juzioo: dokładnie wiem na co stac mnie w moim samochodzie - i pod tą górke bym nie podjechał za h.ja. Napisałem to dla przekory bo test został źle przeprowadzony. Zobaczcie co zrobił kierowca tej 3-ki BMW -> podjechał pod ta małą górke i stanął a potem chciał ruszyć.

Zastanawiam się po kiego h.ja robić takie materiały, wydawać kupe kasy, tacić czas ich i nasz chociażby na ściąganie tego pliku :D (żart - ale wole napisać ze to żart żeby mnie dobrze odebrano)...

Tytuł:
PostNapisane: 13.gru.2004 23:46:45 
Klubowicz

Lokalizacja: Zgorzelec/Gorlitz Auto:Audi A4 2.0tdi 170ps quattro i BMW E61 530d
Nie wierzę w to co wy tu piszecie,ale jazda? :D :D

Sprzedam częsci do audi A4 B6 avant,lumuzyna i cabrio 2.5tdi V6 163ps info priv lub gg

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 00:13:17 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Ciekawe jak by wyszly testy z naszymi autami :P Zimowy zlot w Bydgoszczy nie bedzie bo nie ma sniegu i takiej gory. Wracajac do tematu to Audi na samym poczatku bylo widac jak lekko rzucalo nadwoziem na lewo i prawo, a wrazenie mialem jakby to byl dragster gdzie z pelna moca ten Allroad startowal. Volvo tez ladnie szlo, ale potem sie zakopalo. BMW serii 3 najgorzej wypadlo i zenada w tym przypadku :/ bo to nie bylo duze wzniesienie. Podczas testu auta te powinny uzywac oczywiscie opon zimowych i najlepiej tego samego producenta, wtedy byloby wiarygodnie ktory naped daje sobie lepiej rade. Do terenowek nie mam pretensji, bo sa to dosc ciezkie auta, a bylo slychac jak V8 wyje w BMW X5 juz od samego poczatku. Nie sama moc jest najwazniejsza, tylko prawidlowy rozdzial mocy na poszczegolne kola. Ciekawe co na to producenci tych aut.

Cieszy mnie, ze wygralo Audi A6 Allroad, ktore jest ladnym i na dodatek bardzo dopracowanym oraz funkcjonalnym autem. :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 00:55:14 
Użytkownik

Cytuj:
BMW serii 3 najgorzej wypadlo i zenada w tym przypadku bo to nie bylo duze wzniesienie

wystarczyłoby tylko żeby nie hamował :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 01:05:08 
Użytkownik

Rogal napisał(a):

tylko tak na zdrowy rozum, abstrachujac od umiejetnosci kierwcy (bo z tym moglo byc rozie,a le na pewno nie wsadzili tam celowo jakiegos ciula) czy wierzysz, ze ta trojka doejchalaby na sam szczyt ? chyba nie; czy chcieli oczernic BMW ? raczej nie, bo X5 z tego co pamietam zajela drugie miejsce po Allroadzie; no wiec w jakim celu "ustawiliby" to tak, aby trójka odpadla w przedbiegach........???

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 11:03:57 
Klubowicz

Silent Bob napisał(a):
Rogal napisał(a):

tylko tak na zdrowy rozum, abstrachujac od umiejetnosci kierwcy (bo z tym moglo byc rozie,a le na pewno nie wsadzili tam celowo jakiegos ciula) czy wierzysz, ze ta trojka doejchalaby na sam szczyt ? chyba nie; czy chcieli oczernic BMW ? raczej nie, bo X5 z tego co pamietam zajela drugie miejsce po Allroadzie; no wiec w jakim celu "ustawiliby" to tak, aby trójka odpadla w przedbiegach........???

Drugie miejsce zjeło VOLVO

Sprzedam częsci do audi A4 B6 avant,lumuzyna i cabrio 2.5tdi V6 163ps info priv lub gg

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 11:31:41 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Z naszego punktu widzenia istotny jest fakt że OOOO wjechało na szczyt. To tylko powinno się liczyć. Warunki nie były łatwe, stok dość stromy. To tyle. Odpusciłem sobie resztę autek. Nie ma sensu się kłócić o przebieg testu i pizdowatość innych driverów tudzież złe przygotowanie opon.
Brawa dla Audi i technologii quattro. :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2004 14:18:54 
Klubowicz

baskecior napisał(a):
Z naszego punktu widzenia istotny jest fakt że OOOO wjechało na szczyt. To tylko powinno się liczyć. Warunki nie były łatwe, stok dość stromy. To tyle. Odpusciłem sobie resztę autek. Nie ma sensu się kłócić o przebieg testu i pizdowatość innych driverów tudzież złe przygotowanie opon.
Brawa dla Audi i technologii quattro. :)

I tu się zgadzam z toba :580:

Tytuł:
PostNapisane: 15.gru.2004 00:09:20 
Użytkownik

hmm widze ze cos ostatnio na forum zamiast sobie pogadać i pofascynować sie OOOO to ludzie sie kłócą :<

EDIT : wybaczcie nie doczytałem ostatniej strony i mój komentarz był troche nieaktualny

Tytuł:
PostNapisane: 15.gru.2004 01:17:27 
Użytkownik

hehe, niezly kit z tym filmikiem. Smiem powiedziec ze ta gorka to raczej dla Patrola to pestka(oczywiscie jesli ma zimowki). Mama smiga takim Patrolem(juz bedzie 3 roczek) do pracy, a ja jesli tylko jest odpowiednia ilosc sniegu to podbieram jej autko i robie sobie maly wypad gdzies za miasto na tereny polne. To auto bardzo duzo potrafi ale fakt faktem, ciezkie to ono jest.

pozdro

Tytuł: -
PostNapisane: 15.gru.2004 15:39:55 
Użytkownik

No ja także obejrzałem ten jakże ciekawy filmik ''wstawiony'' zapewne żeby podbudować morale osób jeżdżących Audi.To dla ciekawości zrobić ,taki teścik żeby samochody tam(w tym dokumencie :D )występujące wpuścić na jakieś ciekawe błotko i tam ustawiać chorągiewki,zapewnie taki temat by nie powstał .Ciekawy jestem ,czy właściciel Audi byli by tak uradowani ja są teraz. :D :) .No ale , nie każdy ma fart trafić na Nissana .REAL OFF-ROAD RULEZZ :)

Tytuł:
PostNapisane: 15.gru.2004 16:18:06 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
ale to bylo na sniegu , nikt nie neguje ze samochody terenowe lepiej poszlyby na glebokim blocie gdzie wiekszosc aut tam prezentowanych ma poprostu za maly przeswit

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-
Seat Alhambra 4x4 '08 1.9 - 25-

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1