Pichol b4 napisał(a):
ja mam tam jakies znajomosci w strazy pozarnej i z ochrona tez by cos mozna bylo zalatwic

bo bez tego to raczej nie pozwola nam zrobic imprezy masowej
no to panowie i panie musimy zaczac dzialac

Będziemy działać i zdziałamy , wykombinujemy I Zlota Na Śląsku !!!Madia82 napisał(a):
*Robi* napisał(a):
Aha no to juz wiem co i jak .Co ze zlotem to wam Madzia powiedziała ze mielismy w planie??
Co do wyzerki to mozna cos załatwic nie widze problemu ,pifko tez moze sie lac litrami.Przy dobrych wiatrach to i ławki parasole pełen wypas

.
Wszystko jest do opanowania.Co do wypozyczenia lotniska to sie wstrzymajcie.Wysałem do dyrekcji list z zapytaniem o zlot ile by to kosztowało.Zrobiłem to tydzien temu i czekam na odpowiedz czy sie wogole zgodza jak tak to trzeba isc osobiscie na rozmowe.

Robi ja z nikim nie gadałam na temat zlotu tylko z toba, żeby było jasne ;] inicjatywe widze chłopaki załapali po ostatnim spocie :] ale jeżeli o mnie chodzi to tak jak z Robim mówiłam możecie liczyć rówenież na mnie :] ja mam chody w Tyskim :] jesli to coś pomoże ;/
Mowa o ZLOCIE już była kiedyś , ROBI , co my to nie planowali : koszulki pamiętasz

, flaga miała być i jeszcze jej nie ma , najwyższa pora ROBI , wprowadzić wszystko w życie