.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 03.lip.2025 23:43:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.lis.2007 19:31:42 
Użytkownik

Czytam wasze posty i mam dylemat...kolega zbiera na podróz do UK czy serio robi porzadna rzecz? Wezme "L" za pobraniem. bo sie boje (juz) na zas płacenia.
Prosiłbym kolege Elektro czy idzie na pobranie. Nawet bez wgladu, zebym miał pewnosc ze nie posieje 110 zł. To ze kolega kefir ma ta kurtke, nie znaczy ze inni ją moga dostac.

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 28.lis.2007 20:35:34 
Użytkownik

Auto: Audi Coupe Quattro V8T ; VW Golf 1 4x4 T
Nie są specjalnie te niteczki. Powinny być wycięte przez wykonawcę...

Kurcze...ja teraz zauważyłem cenę... Jak to jest, że ja tą kurtkę kupiłem od producenta za 80 PLN? Rozumiem 10 PLN marży...15...ale 30 PLN? Albo elektro dał się dymnąć i kupił je za drogo, albo to my kupimy je za drogo... Kurde...bramy może są też za drogie i trzeba szukać alternatywy na wyspach bo się nie sprzedają...

Tytuł:
PostNapisane: 28.lis.2007 22:59:49 
Użytkownik

Blachutek napisał(a):
Dobry pomysł z Allegro.. Przecież wystawić aukcję prywatną dla Klubowiczów to nie problem a i zabezpieczenie jest bo to umowa kupna sprzedaży którą w razie problemów można łatwo zgłosić na Policję..
tak zglosic sprawe na policje dobry pomysl twz na to wpadlem przy koszulkach od adxa pytalem kto wplacil pieniadze i chcialem potwierdzenia przelewu to dostalem az jedno potwierdzenie gdyby bylo wiecej to poszedl bym i mial jakies podstawy do odzyskania kasy ale chetnych brak :/

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 08:50:54 
Użytkownik

Ludzie, o 30 zł roztrzasacie sie na cala strone w moim explorerze. Jesli beda wysylane za pobraniem to chociaz mialbym ja nalozyc raz i niepolubic jej to kupie.
Co do ryzyka, chyba nikt z head teamu nie pokwapil sie , zeby cos podobnego zorganizowac :) a drzecie z czlowieka, ktory nie musi byc z zalozenia oszustem, bo wyjezdza do UK.

...proponuje troche zimniejszej krwi i lagodniejszego oka

Kolego Elektrostar , jesli zdecydujesz sie na wysylke za pobraniem to poprosze najwiekszy rozmiar sztuk 1, adres na prv w kazdej chwili :)

pochwa...lony

N: 51.90530
W: 0.40956

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 10:06:49 
Użytkownik

kefir200 napisał(a):

Kurcze...ja teraz zauważyłem cenę... Jak to jest, że ja tą kurtkę kupiłem od producenta za 80 PLN? Rozumiem 10 PLN marży...15...ale 30 PLN? Albo elektro dał się dymnąć i kupił je za drogo, albo to my kupimy je za drogo... Kurde...bramy może są też za drogie i trzeba szukać alternatywy na wyspach bo się nie sprzedają...

Czyli tutaj mamy do czynienia z towarem kategorii drugiej :diabel:

Daj namiary na producenta co ma ten towar za 80 PLN.

Pozdrawiam,

`S3 Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 10:18:02 
Użytkownik

Panowie, kefir kupił tę kurtkę od prodycenta za 80 ja ją kupiłem kilka dni temu za 89 dla siebie, ale przy większej ilości gościu powiedział, że nie sprzeda bez VAT-u i dlatego wychodzi dokładnie 108,xx , wiec nie mówcie ze chce na was zarobić. A jeśli chodzi o wyjazd to kasę mam już odłożoną, i nie potrzebuje sobie dorobić. I mam odłożone na wyjazd nie samolotem, tylko samochodem.

Pozdro

www.autobramy.org

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 12:27:39 
Użytkownik

kefir200 napisał(a):

Potwierdzam, kurteczki sa po 80 zl - bez wzgledu na zamawianą ilosc - i to jest cena producenta (pozdrawiam Mirka z Grudziadza ktory to wyszywa ;) ) 89 zl to juz posrednik i w dodatku wyglada na to ze VAT-owiec. Ale co by nie bylo kurteczki bardzo fajne, dostalem taka z samym logiem audi od Mirka i jestem bardzo zadowolony...

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 13:20:53 
Użytkownik

xplode napisał(a):
Potwierdzam, kurteczki sa po 80 zl - bez wzgledu na zamawianą ilosc - i to jest cena producenta (pozdrawiam Mirka z Grudziadza ktory to wyszywa ;) ) 89 zl to juz posrednik i w dodatku wyglada na to ze VAT-owiec. Ale co by nie bylo kurteczki bardzo fajne, dostalem taka z samym logiem audi od Mirka i jestem bardzo zadowolony...

Jak mogę zakupić taką kurtkę za 80 zł :?:

Również pozdrawiam Mirka z Grudziądza i jeszcze Wojtka z Inowrocławia :peace:

Pozdrawiam,

`S3 Stage4
RS6 BCY
`S6 AQJ
`S6 AAN

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 15:27:13 
Użytkownik

OK. Ja nic nie muszę, wię proszę bardzo jak macie dostęp to załatwiajcie.
Pozdro

PS
Skoro nie chcecie żeby się udzielać, to nie będę. Kurtki załatwiajcie sobie sami.

Pozdro

www.autobramy.org

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 18:46:10 
Użytkownik

Masta_J napisał(a):
xplode napisał(a):

Jak mogę zakupić taką kurtkę za 80 zł :?:

Również pozdrawiam Mirka z Grudziądza i jeszcze Wojtka z Inowrocławia :peace:

Pozdrawiam,

Gosc jest przejazdem srednio raz w tygodniu u mnie w Olsztynie takze jak bedziesz w poblizu to daj znac, zamowie jedna dla Ciebie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 20:39:13 
Klubowicz

elektrostar napisał(a):
[...]dlatego wychodzi dokładnie 108,xx , wiec nie mówcie ze chce na was zarobić.[...] wiesz wg mnie 80 + vat to coś koło niecałych 98 PLN to po pierwsze a po drugie te ceny przy większej ilości też jakoś nikt nie potwierdza , ba nawet zaprzecza czytaj niżej

xplode napisał(a):
kefir200 napisał(a):

Potwierdzam, kurteczki sa po 80 zl - bez wzgledu na zamawianą ilosc - i to jest cena producenta

więc niby skąd ta rozbierzność ??

elektrostar napisał(a):
OK. Ja nic nie muszę, wię proszę bardzo jak macie dostęp to załatwiajcie.
Pozdro

PS
Skoro nie chcecie żeby się udzielać, to nie będę. Kurtki załatwiajcie sobie sami.

Pozdro

powtarzasz sie, to raz
dwa no widocznie inni mają lepsze dojścia
trzy z nikim nie ustalałeś , że organizujesz taką akcje i nie dziw się , że teraz każdy dmucha na zimne

ja np nie mam zamiaru aby taka sytuacja jak z ADX'em siępowtórzyła , bo utożsamiam sięz klubem i nie chce słyszeć, że na AKP to same przekręty itd.

genmaxiu napisał(a):
Ludzie, o 30 zł roztrzasacie sie na cala strone w moim explorerze. Jesli beda wysylane za pobraniem to chociaz mialbym ja nalozyc raz i niepolubic jej to kupie.
Co do ryzyka, chyba nikt z head teamu nie pokwapil sie , zeby cos podobnego zorganizowac :) a drzecie z czlowieka[...]

i widzisz tu się z Toba nie zgodze widać mało jeszcze wiesz
były już robione gadżety jak to napisałeś z head teamu

czapeczki, smycze, polary, koszulki więc nie pisz czegoś jeśli się nie upewnisz :(

pozdrawiam wszystkich czytających , kupujacych i sprzedających.

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 22:24:19 
Użytkownik

Mogę tylko powiedzieć, że rozmawiałem z gościem i może wysyłać za pobraniem, żeby nie było, że ktoś kogoś oszukuje.

Pozdro

www.autobramy.org

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2007 23:25:31 
Klubowicz

Ellektro. . .

To w końcu do Uk, czy na Skandynawię ( tak jak mówiłeś ostatnio) uderzasz???

'11 Lagoona III 2.0 DCI 180km 420NM & more
ex AFN & D11
i inne ustrojstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 07:47:33 
Użytkownik

Dred napisał(a):

genmaxiu napisał(a):
Co do ryzyka, chyba nikt z head teamu nie pokwapil sie , zeby cos podobnego zorganizowac :) a drzecie z czlowieka[...]

i widzisz tu się z Toba nie zgodze widać mało jeszcze wiesz
były już robione gadżety jak to napisałeś z head teamu

czapeczki, smycze, polary, koszulki więc nie pisz czegoś jeśli się nie upewnisz :(

pozdrawiam wszystkich czytających , kupujacych i sprzedających.

Nie jestem moze dlugo w AKP ale naprawde nie mialem jeszcze okazji ani przeczytac o ww gadzetach klubowych ani tym bardziej kupic. Ja rowniez utozsamiam sie z klubem i sadze, ze skoro bylo to dlaczego ma nie byc dalej polarow, kurtek itp itd?

Stwierdzam fakt - oficjalnie raczej nic nie moge kupic na AKP, dlatego ciesze sie z takich inicjatyw.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 13:37:27 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
pierwsza sprawa dla niewidowmych
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=24028
szczyt forum glownego przyklejony temat
co do inicjatyw to proponuje wrzucic na allegro jako aukcje prywatna i ogloszenie na forum. nie bedzie zalu ze drogo , nie bedzie zalu ze ktos wydymal , w razie czego allegro odda kase a przy okazji bedzie mozna skonfrontowac cene z innymi aukcjami na allegro , jezeli oczywioscie nikt tego nie robi jak siedzi tylko na AKP
a moim zdaniem handel gadzetami to nie pospolite ruszenie tylko jak ktos zauwazyl czyjas inicjatywa i niech to nie bedzie inicjatywa polegajaca na biadoleniu jak to ciezko zalatwic cos i kombinowaniu przez rok tylko nalezy pokazac wszystkim jak szybko i sprawnie mozna cos fajnego zalatwic aby potencjalny klubowicz nie musial nigdzie lazic. a z racji tego ze sam jestem klientem i sprzedawca to wiem ze zaden klienty nie kupi ode mnie jak bede mu marudzil jak to ciezko jest taki towar u dostawcy zalatwic. klienta nie interesuje skad ja to mam i po ile. jezeli cos oferuje to mam to miec od reki bo snujac plany ze cos moge miec to cofam sie do piaskownicy :):

A4Q '03 1.9 - 15-
A2 '01 1.4 - 24-
Seat Alhambra 4x4 '08 1.9 - 25-

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 17:41:14 
Użytkownik

Przepraszam , caly czas moge kupic smycz....:)) Mogles nie wklejac tego linka:)

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 18:20:46 
Użytkownik

toms001 napisał(a):
Powinno byc jasno określone, że bez dyskusji na forum klubowym i zgody moderatorów nikt nie ma prawa organizowac jakiegokolwiek handlu pod szyldem AKP :!:

ze tak zapytam: czy AKP jest zarejestrowanym stowarzyszeniem i ma zastrzezony znak (logo) :?:

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 18:55:16 
Użytkownik

aro napisał(a):
toms001 napisał(a):
Powinno byc jasno określone, że bez dyskusji na forum klubowym i zgody moderatorów nikt nie ma prawa organizowac jakiegokolwiek handlu pod szyldem AKP :!:

ze tak zapytam: czy AKP jest zarejestrowanym stowarzyszeniem i ma zastrzezony znak (logo) :?:

JA moge se wyhaftowac ZUZIA DO BUZI...na plecach i nikt mnie o prawa nie dojedzie...czemu pytasz o takie rzeczy? ma to jakis cel? masz logo masz klub...oco ci biega? p....... sie chcesz a nie wiesz do czego. Konfident jestes ze bedziesz lustrował znaczki audi? Luzuj....

zastrzezony znak to se na allegro kup, + przesyłka he he

EDIT: Nie używa się tutaj takich słów!

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2007 21:25:18 
Klubowicz

Proszę o posty tylko merytoryczne - inne będą kasowane.

PANUJCIE NAD JĘZYKIEM :!!:

Tytuł:
PostNapisane: 01.gru.2007 13:59:54 
Użytkownik

LykaN napisał(a):
JA moge se wyhaftowac ZUZIA DO BUZI...na plecach i nikt mnie o prawa nie dojedzie...czemu pytasz o takie rzeczy? ma to jakis cel? masz logo masz klub...oco ci biega? p....... sie chcesz a nie wiesz do czego. Konfident jestes ze bedziesz lustrował znaczki audi? Luzuj....

zastrzezony znak to se na allegro kup, + przesyłka he he

chłopcze chyba sie zagalopowałeś i nie zrozumiałeś mojego pytania....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1