[...]dlatego wychodzi dokładnie 108,xx , wiec nie mówcie ze chce na was zarobić.[...] wiesz wg mnie 80 + vat to coś koło niecałych 98 PLN to po pierwsze a po drugie te ceny przy większej ilości też jakoś nikt nie potwierdza , ba nawet zaprzecza czytaj niżej
xplode napisał(a):
kefir200 napisał(a):
Nie są specjalnie te niteczki. Powinny być wycięte przez wykonawcę...
Kurcze...ja teraz zauważyłem cenę... Jak to jest, że ja tą kurtkę kupiłem od producenta za 80 PLN? Rozumiem 10 PLN marży...15...ale 30 PLN? Albo elektro dał się dymnąć i kupił je za drogo, albo to my kupimy je za drogo... Kurde...bramy może są też za drogie i trzeba szukać alternatywy na wyspach bo się nie sprzedają...
Potwierdzam, kurteczki sa po 80 zl -
bez wzgledu na zamawianą ilosc - i to jest cena producenta
więc niby skąd ta rozbierzność ??
elektrostar napisał(a):
OK. Ja nic nie muszę, wię proszę bardzo jak macie dostęp to załatwiajcie.
Pozdro
PS
Skoro nie chcecie żeby się udzielać, to nie będę. Kurtki załatwiajcie sobie sami.
Pozdro
powtarzasz sie, to raz
dwa no widocznie inni mają lepsze dojścia
trzy z nikim nie ustalałeś , że organizujesz taką akcje i nie dziw się , że teraz każdy dmucha na zimne
ja np nie mam zamiaru aby taka sytuacja jak z ADX'em siępowtórzyła , bo utożsamiam sięz klubem i nie chce słyszeć, że na AKP to same przekręty itd.
genmaxiu napisał(a):
Ludzie, o 30 zł roztrzasacie sie na cala strone w moim explorerze. Jesli beda wysylane za pobraniem to chociaz mialbym ja nalozyc raz i niepolubic jej to kupie.
Co do ryzyka, chyba nikt z head teamu nie pokwapil sie , zeby cos podobnego zorganizowac

a drzecie z czlowieka[...]
pozdrawiam wszystkich czytających , kupujacych i sprzedających.