Witam moja sprawa jest trochę nie typowa ale nie mogę sobie poradzić z tym problemem więc pisze. Zakupiłem ostatnio S8 posiada navi plus wszystko działa sprawnie czyli radio zmieniarka i tv. Problem polega na tym że ta ramka czarna co są pomiędzy nią przyciski i w środku wyświetlacz nie pasuje za bardzo to znaczy ma kanty proste a nie zaokrąglone tak żeby sie dopasował do tego drewna wiec jest tak nie ładnie wsadzona i tylko trzymają górne 2 zatrzaski bo dolne nie łapią po prostu odchodzi dołem. Dodam że do navi mam książkę z kodem i wygląda na to że jest oryginalna tylko coś z tym panelem jest nie tak.
Moje pytanie brzmi czy jest możliwość gdzieś dostać ten sam panel do A8/S8 czy tylko pozostaje mi kupno całej navi co wolał bym tego nie robić może ktoś z klubowiczów ma taką ramkę niech sie odezwie bo stoję w kropce.
zamieszczam fotkę jak to wygląda strzałkami oznaczyłem te widoczne miejsca gdzie navi nie leży dobrze górne roki to aż wchodzą pod tą drewnianą ramkę a dół odstaje wszystko z powodu tej ramki nie z tego modelu takie są moje spostrzeżenia czekam na wasze opinie
pozdrawiam