2rafal7 napisał(a):
Moze za bardzo nie pomoge, ale dodam, ze RNS-E ma inny odcień od klimatronica w A8, wygląda to dziwnie troche, navi jest szara, a klima "błyszcząca" czerń.
EDIT:
http://clipboard.servepics.com:8081/Pic ... stall6.jpg
Podobną wajchę miałem z Concertem II w A8...

Z początku też szaro wyglądała itd... ale kiedy ją przejechałem czyścidłem do nabłyszczała to się w miarę się zniwelowało...
Dwa oglądałem już podobne foty itd....
Widać że klimatronic z A8 po lifcie nie jest takim błyszczącym śliskim plastikiem jak w A8 przed... więc myślę że dałoby się do zniwelować w miarę...
Tak w ogóle... to trochę poczytałem na innych forach i wiem że RNS-E da się wsadzić prawie do wszystkiego...
Więc pozostaje tylko kwestia Klimatronica!...
Czy zabawa z kabelkami wystarczy ? Czy cały ten klimatronic chodzi na linii CAN ? Jeżeli tak to jakie dane przesyła CAN do Klimatronica ?
Gdzie przeczytałem że CAN przesyła prędkość coś tam jeszcze i jeszcze coś ale nie wiem czy to było napisane odnośnie samego Klimatronika...
Coś czuję że skończy się na zabawie z kabelkami i wydaniu kilku setek w ciemno... Bo wątpie żeby ktoś coś wiedział na ten temat...
No i tak w ogóle przydałaby się jakaś rozpiska pinów w klimatroniku... To bardzo ułatwiłoby sprawę...