rozumiem ze zalezy ci na puszce ze wzgledu na przeglady a tyle jest fajnych stacji w polsce

to jedna z zalet naszego kraju

O efektach nie napisze ci duzo bo praktycznie nie jezdzilem z katem od razu wywalilem bo po zakupie mialem troche do zrobienia bo kupilem uszkodzony np lampy nie bylo i nie moglem sie wypuszczac za daleko ale wydaje mi sie ze jest lepiej zadziwila mnie elastycznosc startuje na 5 z 1,5tys i super rowno ciagnie. Moze to byc zasluga skrzyni bo mam quattro i jest krotsza. ale wiesz co wyjade jeszcze dzis przypomnialo mi sie ze jest taki odcinek testowy i wiem ile na jego koncu wyciagalem z katem to ci napisze. Przez quattro mamy pewnie tez roznice w wydechu ja oprocz kata mialem 1 tlumik srodkowy(rownolegle) i duza poprzeczna puche na koncu i teraz zostala tylko ona

Myslalem jeszcze o zrodieniu tego w ten sposob ze odcinam po spawie kata i po uchwycie z otworami mamy w ten sposob krotki odcinek rozszerzajacy sie z miejscem na sade wycinamy mu trojkat i zwijamy tak zeby utworzyc w miare rowny przekrojowo odcinek przyspawujemy do uchwytu i przedluzamy rurka. W ten sposob zostaje sada i wydech ma rowny przekroj ale nie wiem czy by sie to udalo to byl taki plan B

Moim zdaniem wstawiajac rurke w srodek kata nie zrodisz tego dobrze co innego jak sada bylaby przed katem jak sie czesto spotyka w innych wozach. Myslalem nad tym i w sumie to trzeba by bybylo uspawac scianke na poczatku kata a w niej rurke ale to by byla taka sciana dla spalin kazde inne rozwiazanie moim zdanie ograniczy dostep spalin do sady