A tego to już Ci nie powiem. Zauważyłem po prostu taką prawidłowość, że jak 7 osób to i zagłówki ramowe. Nawet zietek (z Radomia) sprzedawał ostatnio A6 C4 Avant AAH quattro 7-osobowe i też miało ramowe.
yooo25 napisał(a):
giganteusz napisał(a):
oj na pewno eski zdrożeją chyba sobie kupie za parę lat sprzedam i zarobie ciut nie rs2
eski padną po całości bo dla 90% użytkowników samochodu to niestety stary parch ze starym silnikiem który pochłania wiadro paliwa a osiągnięcia ma średniawę
I ktoś jak patrzy powie ale pięknie brzmi a w głowie myśli swoje że za złamanego grosza by parcha nie kupił.
Jakoś nie widać żeby ktoś się tak bił o V8 choćby była w nie wiadomo jakim dobrym stanie
Na e-ski będą się łakomić osoby które nie maja pojęcia o aucie, a ze warczy i ma LPg to kupi i będzie panem na "wsi"...
Może i tak, ale i tak lubię swoje S

I nie zamieniłbym go na parchowate C5, które rok temu spokojnie mogłem kupić w tej kasie, którą poświęciłem na zakup i doinwestowanie starego parcha C4. Wierzę w to że są jeszcze ludzie, którzy myślą podobnie jak ja. Gdy szukałem rok temu Audi to wszystkie młodsze od mojej o 5-6 lat były kiblami nie wartymi uwagi. Czy ma średnie osiągi

Trudno powiedzieć biorąc pod uwagę że auto ma 15-18 lat.....U mnie żywot tego auta wygląda tak, że latem wiosną-latem-jesienią jeździ jak jest ładna pogoda, przez zimę stoi w garażu (od ok.połowy listopada) umyta, pod kołderką i czeka do marca,kwietnia na lepszą pogodę. Raz na tydzień jest uruchomiona, jak jest sucho to przejedzie 5-10km na Pb i z powrotem do garażu

Myślę, że dzięki temu jej żywot jeszcze trochę potrwa