.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.cze.2025 06:24:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18.sie.2005 10:09:05 
Użytkownik

TORSEN napisał(a):
Witam
Sprawdż przeguby, szczególnie te przy skrzyni mogły się odkręcić (poluzować)
Wtedy jest podobny efekt do takiego jaki opisujesz.
Stawiam na przegub przy skrzyni, albo pęknienty kszyk w środku przegubu albo
poluzowany.

Przyznam ze to brzmi z sensem, musze to zbadac na kanale jak wiade :|

Tytuł:
PostNapisane: 18.sie.2005 14:10:23 
Użytkownik

witam.
Panowie ja w swojej niuni też miałem takie szarpanki i to na wszystkich czterech równych kołach. wreszcie nadszedł dzień że TORSEN się wysypałł. Musiałem niestety zakupić drugi.Jjeżeli ktoś jest zainteresowany to mam na sprzedaż A 100TQ MC2 typ44 (wersja sport z okrągłymi przetłoczeniami na błotnikach)pełna opcja po lekkim tunningu ok 200KM i z ryjkiem od A200.
szkoda ale sytuacja mnie zmusza do tego
:(
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 18.sie.2005 14:18:06 
Użytkownik

jobu napisał(a):
witam.
Panowie ja w swojej niuni też miałem takie szarpanki i to na wszystkich czterech równych kołach. wreszcie nadszedł dzień że TORSEN się wysypałł. Musiałem niestety zakupić drugi.Jjeżeli ktoś jest zainteresowany to mam na sprzedaż A 100TQ MC2 typ44 (wersja sport z okrągłymi przetłoczeniami na błotnikach)pełna opcja po lekkim tunningu ok 200KM i z ryjkiem od A200.
szkoda ale sytuacja mnie zmusza do tego
:(
pozdrawiam

To mnie teraz nastraszyles :zly: :( A ile kosztowal Cie torsen?? Sam to wymieniales?? Duzo roboty?? Daj foty swojego sprzetu do sprzedania i podaj cene na mail lmaliborski@trader.pl

Tytuł:
PostNapisane: 19.sie.2005 08:23:50 
Użytkownik

Ogloszenia parafialne... :diabel:

Wczoraj zmienilem kola, zapodalem sobie aluski z mojej starej bestii (przypominam ze nadal jest do sprzedania :-) ) nio i wiecie co sie stalo... nic nie prezy, wszystko jest OK :peace: Dokladnie tak jak powinno byc, samochodzik rusza tak jak powinien i nic nie szarpie i nie przeskakuje :): Samochodzik sie prowadzi tak jka trzeba. Zaobserwowalem tez ze nie schodzi tak wolno z obrotow jak pisalem w innym poscie i mam tez wrazenie ze nie grzeje sie tak silnik, oczywiscie caly czas siedzi w okolicy 98stopni ale nie przekroczylem 100ki przy sybszej jezdzie. Moze to tylko takie wrazenie ale tak mi sie wydaje.

P.S. - nie jest to zadna aluzja do nikogo tylko info, zeby nikt nie twierdzil ze jest inaczej, opana o tych samych parametrach ale wezsza jest rowniez nizsza :!!: i jak to mialo dzialac dobrze jak tam byla taka roznica :zly:

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 20.sie.2005 10:49:47 
Użytkownik

hej.
torsena udało mi się kupić po miesiącu poszukiwań. kosztował mnie tylko 250zł. wymieniłem go sam. troszkę roboty było musiałem wyjąć całą skrzynię. ale cieszę się ze nie musiałeś tego robić.
fotki mojej niuni http://forum.audiklub.org/viewtopic.php ... highlight=
pozdrowienia.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1