GAJER napisał(a):
Byłem na stronie Diagtronika już wcześniej... ale ich strona jest na żenującym poziomie... i wizualnym... i merytorycznym... niewiele można się z niej dowiedzieć... choć wielu moich znajomych z okolicy robiło u nich swoje diesle i powiadają że to jedyna firma która "nie wkłada gotowców", tylko do każdej pojedyńczej fury piszą osobny program...
wazna jest tresc ..... a w tym przypadku jak nie mam im ni do zarzucenia......... ale to twoj wybor ....... zobaczymy co bedziesz mowil jak kupisz TDI.......... ja w kazdym badz razie kilka razy u nich bylem i zaqwsze wyjezdzalem zadowolony a i na forum dostaje konkretne odpowiedzi .......
co do awaryjnosci to tak jak mowil Bilu plus przednie zawieszenie ,ale to bolaczka kazdego B4........... ja swoje mam ponad 2 lata ,przejechalem 84 tys km (w tym 20 tys na wirusie

a aiutko ma przejechane 245 tys km ) i oprocz malych problemow z rozrzadem (wina poprzedniego wlasciciela- ale juz od dawna wszystko bangla jak nalezy ) oraz delikatnie (prawdopodobnie kulejacego nastawnika ) choc podejrzewam przetarcie sie kabli od nastawniika i czasami dotykanie do masy co powoduje podobny efekt jak uszkodzony nastawnik -jeszcze nie sprawdzalem, to nie mialem zadnych problemow z silnikiem,,,,,,,,, naprawde jak sie dba o ta jednostke jak nalezy to jest ona prawei ze niesmiertelna....